Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #772300annyi az egész én szeretem használni az agyam.. de vagyunk páran.. összeesküvés elmélet.. vs. felismerés..ufók vagy katonai kisérletek..
azért vannak sima tények.. nagyon kevés kézben koncentrálódik hatalmas vagyon.. hatalmas eszköz és hitelállomány ezekre tudományos kutatások vannak..száraz makacs tényekkel.. titkolt találkozókkal.. ha megtehetik befolyásoljanak akkor nem fogják megtenni? ez szabadkőműves? vagy csak jót akar? vagy csak lobbizik a saját érdekükben?
egyszer emléxem beraktam pár kérdést israel kapcsán neked.. aranyos voltál mert azt mondtad... ha belemélyednél valószínűleg arra az eredményre jutnál kettős mérce van..és igazságtalanság..
Igen, van igazságod, minek a dolgok mélyére ásni.. tudni kik hol mit tudhatnak rólad.. mit hol irányítanak.. tudni azt nem a kábítószer maffia az erősebb hanem az élelmiszer hamisítás a nagyobb üzlet.. tized kockázattal.. pici vacak hírek vannak pl israeli gyógyszercég kapcsán..letiltották őket.. érdekes? nem.. minek fárasztani magunkat ezekkel a dolgokkal..
Az a logikád..tenni nem tudsz ellene.. akkor minek foglalkozz vele..teljesen jogos.
Az életben leosztják a zsugákat..ez ember elfogadja..leéli a leosztást oszt annyi..
A különböző országok kínálnak egy életet.. ha jól viselkedsz akkor nyalhatsz.. usában is ki van találva..dolgozol..gyüjtöd a pontokat.. oszt kapsz egy minősítésed szerinti életet..majd a végén eszerinti temetést.
Őszintén mondom ebben van logika..minek másképp gondolni..ebben a kínált életben benne van a boldogság az öröm.. ha az van ráírva bió..vagy egészséges..akkor elfogadom.. adnak lehetőséget jobb ember lehessek.. zöld mosópor környezetbarát szatyor.. alapítványok akiknek megváltást fizethetek..nyugodtabban alhatok..
nem kell szétbonyolítani az életet..