Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Orbán alattvalói nagyon …

#772258 rbbj11

Orbán alattvalói nagyon fogékonyak a különböző konspirációs teóriákra. Erről minden bizonnyal pontos és részletes kutatások, adatok állnak a kormányzat rendelkezésére. Nem véletlen tehát, hogy a „migránsok” (nagyrészt háborús menekültek) mellett, illetve azokkal kapcsolatosan megjelentek a háttérhatalmak, melyeket Orbán nagyon ravaszul összekever olyan fogalmakkal, mint a „soft power”. Ez nem valamiféle buta elszólás, esetleg fogalomzavar volt a részéről. Soros György valóban a nyugati demokráciákat próbálja „csábítóvá tenni”, ami természetesen rendkívül káros hatással van az autokráciákra. Nem véletlen, hogy Oroszországban régóta első számú közellenségnek számít. Az utódja Mark Zuckerberg. (Orbánnak igaza volt, Soros tényleg háttérhatalom)

http://nemgogol.blog.hu/2016/06/04/miert_nem_bukik_meg_orban_viktor

Re: nincs cím

#772256 Euroman Előzmény: #772252

ez a minimum, hogy lelopnák.....de mondjuk egy kanalas rakodó megrakott kanala is ráeshetne, amikor ez az elfuserált eltonjohn utánzó zsírdisznó és a ruszki nője éppen benne ül.....

#772254 Koffein Előzmény: #772239

akkor egy rádiót hallgattunk, jó kis rádió volt az.. :)

csak egy megérzés, hisz simics eladta a volt sláger tulajának, ha a pályázatukat elkaszálják, akkor petőfi lesz az egyetlen, amit az országban lehet hallgatni. másik verzió, hogy a hörcsögpofájú nyeri meg a frekvenciát... mivel egyiket sem hallgatom, így mindegy is... :)

#772253 rbbj11 Előzmény: #772252

Nem kétséges, miért vannak oroszokkal, ösellenségünkkel a narancskomik jóban....

http://index.hu/belfold/2015/03/23/kiss_szilard_alvilag_prostitualtak_moszkva_vizumkozpont_titkosszolgalatok_iii_resz/

Vérlázító! Persze, h oroszok szekerét tolják, már nem kétséges, h. Paks is miért lett titkosítva annyi idöre...ibiza, ezeket az összefüggéseket nem akarod meglátni? Itt nincs meg a kombinációs képességed? 3d összefüggések hol vannak?

#772252 rbbj11 Előzmény: #772246

vmelyik polgártársunk igazán letéphetné elöl-hátul, pótolni úgyse tudná a sz.láda

Ha már ilyen ismert a szám, most már bármelyik járókelö megfelelö helyen "intézkedhet" :)

#772242 KawaBazsy Előzmény: #772239

Én is a Deejay-ról váltottam MR2-re. Meg Pest északi részén volt a Pilis rádió, ahol fogni lehetett.

#772239 walex Előzmény: #772231

Az enyém is 10 éve távozott, Rádió Deejay. Mai napig nincs rádió, ami részlegesen pótolná.

Roxy, Rise FM gagyi volt, Music FM dettó.

Aztán jött a Petőfi, más vonal, olyan tehetséges magyar előadók kerültek elő általa, akikről addig sosem hallottam, mert egy rádió sem adott nekik teret és lehetőséget.

Most elkezdték nyomni a gagyit, ami a csapból folyik a többi rádióban. Nagy szükség van egy újabb tucatrádióra tényleg.

Lehetséges Class vég miatt lett volna a váltás? Petőfi DJ akkor is maradhatott volna, beleillett volna szvsz.

Bezzeg azt az igénytelen Dankót (amit valószínűleg azért hoztak létre anno a fijjúk a Neo helyén, hogy ne legyen más versenytárs, így garantált a piaci egyeduralom), nem akarják lekapcsolni, átpozicionálni. Hányan hallgathatják ezt az igénytelen mulatós sz@rt? Eddig még egy embernél sem hallottam még idősebbek között sem, akinél ez szólt volna. Ráadásul egy országos frekit elpazarolnak erre, amin mehetne egy másik országos rádió piaci alapon, mint régen (Danubius & Sláger vagy Class FM & Neo FM)...

#772231 Koffein Előzmény: #772229

megértem, akinek bejött a stílus, annak fájhat, a napi rutin, a megszokás, hogy nem azt hallja, amit szeretne... ismerős a helyzet, az én kedvenc rádióm 10éve eltávozott az éterből... az a helyzet, hogy magyarországon nincs folytonosság, egyszer minden rádió megszűnik, átalakul... a petőfi esetében csak idő kérdése volt, hogy mikor nyúlnak hozzá, azt is eltudom képzelni, hogy a petőfi javára a classt elkaszálják...

#772226 Ibiza Előzmény: #772225

Taxisok valamikor az "élet császárai" voltak, valutáztak, csajokat közvetítettek, összejátszottak a szállodaportásokkal..ők voltak az élet császárai"..(a kamionosok voltak az élet császárai3..a nőgyógyász szülész orvosok a 4)

ma már csicska meló a taxis is meg a kamionos is..a recepciós is csak egy átlagmeló, max adnak egy kis jattot a csumiztató éttermek..oda irányítsd a csoportokat.. ez fáj nekik..

90-es években sokan akartak taxis engedélyt.. mert elterjedt korlátozni fogják a taxisok számát..mint usában.. és el- vagy bérbeadható lesz a kocsi meg az engedély is... akkor sokat ért volna.

#772225 Ibiza Előzmény: #772224

Én általában kedvelem a taxisokat,(Thaiföldön a tuktukosokat) ismerik a városokat annak a lüktetését, hol zajlik az élet, bennük van a zsiványság.

Ma már a magyar taxisok sokat változtak, mintha minden mazsola álma az lett volna taxis legyen..pofátlanok buták.. nem ismerik a várost..nem tudnak vezetni.. (kevés kivétel) kisszerűek, egy mm.t nem gondolkodnak előre, a lehúzáson jár az eszük. ócska kis pofátlan suttyók..

Ha van hely félreállni akkor is leállnak az út közepén, ha beengeded magad elé meg sem köszöni, nem veszik fel a közlekedés ritmusát, 30-40-el mennek a belső sávban..

van 1-2 tréfa amit be szoktam vetni ha taxizom.. kérdezem ez dízel? (tudom az) azt mondja igen.. jaaa mondom akkor azért nem megy.. utána mindjárt gyorsabban megyünk.. vagy ha nekiáll panaszkodni milyen szar az üzlet.. mondom neki..van egy haverom a csepeli papírgyárban van felvétel a meleghengernél..3műszak jól fizetnek..ingyen szóda..érdekli? nagy lesz a csönd.

Én "budásokat" szoktam telefonon hívni, magyar taxit eleve csak telefonon érdemes, akkor van meg a kontrollod.. ha problémád van vele és visszaszólsz a központba akkor gondja van. Ha utcán állsz oda is lehet telefonon rendelni. Ha csak leintesz egyet akkor szabad préda vagy.

#772224 Fornit Előzmény: #772215

2,1 km. Sétatávolság. 6000ft. Szép.

A taxisok azok, akiket minden országban látatlanul előre utállok.

Angol taxisokkal (=pakisztáni, bangladeshi) nem volt rossz tapasztalatom.

Itthon, magyarként szerencsére azért ettől nem kell tartani, mindenhol a jobbára a külföldieket próbálják lehúzni vsz.

Nem is emlékszem itthon mikor taxiztam utoljára.