Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #772224Én általában kedvelem a taxisokat,(Thaiföldön a tuktukosokat) ismerik a városokat annak a lüktetését, hol zajlik az élet, bennük van a zsiványság.
Ma már a magyar taxisok sokat változtak, mintha minden mazsola álma az lett volna taxis legyen..pofátlanok buták.. nem ismerik a várost..nem tudnak vezetni.. (kevés kivétel) kisszerűek, egy mm.t nem gondolkodnak előre, a lehúzáson jár az eszük. ócska kis pofátlan suttyók..
Ha van hely félreállni akkor is leállnak az út közepén, ha beengeded magad elé meg sem köszöni, nem veszik fel a közlekedés ritmusát, 30-40-el mennek a belső sávban..
van 1-2 tréfa amit be szoktam vetni ha taxizom.. kérdezem ez dízel? (tudom az) azt mondja igen.. jaaa mondom akkor azért nem megy.. utána mindjárt gyorsabban megyünk.. vagy ha nekiáll panaszkodni milyen szar az üzlet.. mondom neki..van egy haverom a csepeli papírgyárban van felvétel a meleghengernél..3műszak jól fizetnek..ingyen szóda..érdekli? nagy lesz a csönd.
Én "budásokat" szoktam telefonon hívni, magyar taxit eleve csak telefonon érdemes, akkor van meg a kontrollod.. ha problémád van vele és visszaszólsz a központba akkor gondja van. Ha utcán állsz oda is lehet telefonon rendelni. Ha csak leintesz egyet akkor szabad préda vagy.