Grat
Viszont 27e felett sem volt Sc,300 közeli kamat volt kitartóan...
Legutóbb is ilyen drasztikusan fordult. Remélem feljön 27000 közelébe néhány napon belül.
Én is áthoztam tegnapról....
Kicsit furcsa volt az elmúlt 1-2 nap,vhogy sikerült mindenhonnan rossz híreket mondani,ment a pánikoltatás,kérdés megvalósítják őket vagy csak longos kiugrasztás volt? :D
Megvan az 1/3 pakk. Nem is szeretném zárni. Nagy cél megfogni 2-3000 pont elmozdulást.
Tegnapi felhúzás lehetett MSCI átsúlyozás miatt is.
jahh, sorry most olvasva, lehet félreértettem, akkor nem zártad még az egészet?
ha nem zártad is kiváló pozi és ugyanúgy megérdemli az elismerést!
azt, hogy hol kéne zárni azt a Te technikád dönti el ( mire számítasz, mennyit vagy esetleg hajlandó visszaadni, hová várod )
sajna nem vagyok benne biztos, hogy totál fordulunk, sőt inkább olyan medve rallinak gondolom, amikor az agyonvágott piac visszarúg
simán lehet még futtatni, én a nemzetközi szentiment függvényében holnap zárok is, hacsak valami elementáris változás nem történik
usa utolsó órája nagyot nyom a latba, illetve tán az , hogy most már boldog boldogtalan a pánik és az összeomlást emlegeti
...kiderül
gratulálok!!!
zseniális tréd volt!!!
a magam részéről picit bízva a felpattanásba visszanyitottam a longokat 25600ról
...hátha kiderül, hogy műpánik volt
Bár fentebb zártam,de ilyen 25500 magasságában kicsit aljhalászkodom...
Igazából be sem akartam írni, de azért mégis 27000-26800 szintről ugyan hol lenne érdemes lezárni a shortot?
Emlékeim szerint legutóbb is a jelenlegi szintről pattant fel, és a kt sem valami biztató. Hozzáteszem nincs egész nap időm a chartot figyelni.
G=B habár lehetne az is, meg még a török helyzet, kinát már nem is emlitve
Nekem meg mostanában nincs időm ezt a sz@rt bámulni. 933-on vettem vissza, mostanra meg egy nyaralásnyi lenne rajta.Kapjabe...
Stoppolódott longok....
-500pont ráadásul dupla cucc
Tanulságos menet volt.
A mutatványból behalt kitörés lett,érdeklődés elmaradása miatt...
Nem nagyon akaródzik kiszabudulni as szellem a palackból...
Igen, ebben teljesen igazad van. Sajnos mi egy kis kapitalizációjú másodhegedűs piac vagyunk.
Remélhetőleg kitörünk ebből a besorolásból és némi jelentőségünk lesz. ( bár ez csak amolyan ábránd )
A multkori lekötés engem jól beültetett.... kirázott a longolkból, ráadásul nem is túl sikeresen zártam...
A béten egyenlőre masszív érdeklődés van (ha lehet ilyet mondani ilyen csekély forgalomra)akár indulhat is 28k magasságába
Longok visszanyitva: 26900-940 között dupla pakk