Megnéztem a hahu-n levő egyetlen, automata Terrano-t (ha már dicsérted). Sajna az anyósülésében is több km van, mint amennyivel hirdetik.. :-)
Megnéztem a hahu-n levő egyetlen, automata Terrano-t (ha már dicsérted). Sajna az anyósülésében is több km van, mint amennyivel hirdetik.. :-)
Akkor felbontom a többi nem cuvéét is! :D
Előbb várd ki mi lesz a csomagban.
(Lehet két zsalukő utánvétellel.) :)
Köszönöm kedvességet,lehet megbontom egészségedre azt a palackot amire nincsen írva semmi,tehát a cuvéé! :D
Küld el privibe a címed azt küldöm postán a cuccod! Nem tudom mikor megyünk arra!
Egyébként tegnap fél óra alatt leszakadt az ég, 20 mm eső. Ömlött az iszap. Ha ez szombaton lett volna, nagyon kalandosra sikerült volna a program. Joe tovább kellett volna mossa a kocsiját:-)) meg mindenkinek kellett volna adjak váltóruhát:-))
Én vittem valóban hálózsákot,de sztem azt ki is vettem...legalábbis úgy emlékszem! :D Megnézem majd!
Gyerekek!
20 hsz-el lentebb irtam,találtam az autoban egy hálózsákot,nem hiányzik senkinek?
Waszi nálad van a legtöbb árucsere bonyodalom,nem a tied?:)
Tényleg célszerű volna egy leltárt tartani,lehetőleg szombat este! :DDD
Át kellene nézni a pinyót, meg van-e minden hordó, hátha abból is raktál el "véletlenül"!:)))))
Ha akartok egy jót fagylaltozni akkor gyertek,egyébként posta! :D
Nekem két számmal kisebb a lábom mint ez a cipő,szval kizárt hogy saját legyen! :D
Szuper!! Szerintem akkor Kerimamával ketten fogjuk meginni, persze nem egyszerre.)) Nem fogom reklámozni senkinek, de azért a völgyi srácokat meg fogom kínálni! Megérdemlik:)
Igen nem sokat palackoztak belőle, nagyon várom a következőt, ha lesz következő széria. Én az ilyeneket alkalmakra szoktam bontani pl: hétvége :) Viccet félretéve nyugodtan bontsd fel és ahogy a pálinkát szobahőmérsékleten kb 3centenként viszkispohárból fogyasztsd ha megkivánod. Nem igényel többlet törődést bontás után sem csak tekerd vissza rá a kupakot. Kedves egészségedre. :)
Te Joe!
Még nem beszéltünk a wiskyről. Megnéztem jobban, ez egy limitált széria? Nem semmi! Ki sem merem bontani:))
Össze is söpörtél minden üveget, lefestetted a falat, full kárelhárítás volt? :-)
Nem lehet hogy a tied az a fél cipő csak nem emlékszel rája :)