Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#771742 kerikoma Előzmény: #771734

:-))

Örülök, hogy találkoztunk, nekem is tetszett. Maradt egy napszemüveg meg egy telcsi töltő. A töltő akkor Waszié ezek szerint. Adjam fel postán?

Képzeljétek, aznap éjjel a faluba a Jani speizjét kipakolták. Az összes szalámiját, sonkáját, szalonnáit szajmókáit, mindent elloptak:-( Amikor feljött hozzánk vasárnap reggel akkor ezt még nem tudta. Gyanús volt neki vasárnap délelőtt, hogy az udvar hátsó kapuja nyitva volt, de azt hitte a felesége hagyta úgy. Azt ma reggel vette észre, hogy meglopták:-( Szemetek.....

Hát remek kis rendezvény…

#771727 Fornit

Hát remek kis rendezvény volt, azt meg kell hagyni. :)

Szintén köszönet a vendéglátásért (főleg úgy, hogy tudni lehetett kik érkeznek) :)

Az utazás alatt viszont összekevertem a borokat, melyik is volt a cuvé?? :)

Re: nincs cím

#771726 joepappa Előzmény: #771725

Zomba utáni első falunál látom, hogy a Hercegék lehúzódnak az út szélire és vészvillogózik. Há mondom én egy segítőkész ember vagyok megálllok mögöttük mi lehet a baj, azt látom, hogy egy megnevezni nem kívánt Kolléga ront ki a kicsiból elkap egy fát és a csak úgy buggyan ki belőle a szeretet. :)

Csatlakozom! A buli szu…

#771725 KawaBazsy

Csatlakozom! A buli szuper volt! Nem baj, h nem találtuk meg a tavat.. :-)

Hazafelé majdnem fogtam egy Sumér féle Megane kombit. Jöttem kellemes túra tempóban (140), bambultam jobbra, h mi az a sok autó, előre nézve meg már ott volt, bekanyarodott előttem. Fékezni nem volt idő, balra húztam, s kerültem. De attól jót motoroztam. :-)

Re: fd

#771724 joepappa Előzmény: #771723

Nagyon köszönjük Keri csodálatos nap volt csodálatos borokkal. Én külön köszönöm hogy igy személyesen is megismerhettelek, és a kis pincesor végtelenül szimpatikus borászainak is hatalmas kőszönet :)

fd

#771723 Waszeitung

Egészen elképesztő!

Kicsit bővebben: Nehezen találok szavakat hogy ezt megköszönjem Kerinek és a zombai csapatnak,ilyen kedélyes vendéglátást és szeretetet nem nagyon tapasztal az ember,bár az idő rövid volt,de azt aktívan töltöttük,olyan élményekkel és ízvilággal lettem gazdagabb hogy az ilyenek miatt érdemes élni.Egészen elképesztő hogy a dombok között ilyen összetartás és élet zajlik ilyen kedélyesen,mintha 1000 éve ismernénk egymást a borászokkal,és az az ízvilág...azonnal innék még egy egyet! :D

Keri órási köszönet,és továbbíts légy szíves a többieknek is! ÉS bocsáss meg hogy nem mentem reggel hagymát pucolni! :D Viszont a töltőm lehet ott maradt nálatok,az lehet?

És egy szolgálati közlemény: Kipakoltam a cuccomat és a táskámban találtam egy jobbos,fekete vászoncipőt,pár sárfolttal,fűző nélkül...kinek hiányzik? :D

Re: nincs cím

#771691 KawaBazsy Előzmény: #771687

Na, én berúgom a motort, s indulok. Remélem tartalmas vacsi lesz, a grízestészta ebéd után.. :-)

Re: nincs cím

#771685 rbbj11 Előzmény: #771682

Nekem tegnap ejjel Mar unnepelyes volt a bakonyban.Kar hogy nem lehetek egyszerre ket helyen

Re: nincs cím

#771682 Fornit Előzmény: #771678

Te dolgod, mit csinálsz az istálló magányában :))

Bár a könyvelni szót ilyen értelemben még nem hallottam :)