én testalkatilag kapusnak jó lennék :)
Matgab kár,hogy nem jön ,akkor mindenkinek focicuccot is hoznia kellene,kötelezővé tennénk.
lenne egy Zomba-Stock rangadó a helyi pályán:)
egyszer egy 3napos legénybucsuban belecsöppentem spontán egy ilyenbe,éppen tolnában.
remek foci volt a helyiekkel.:)
Vsz 3/4 3-3 között találkozunk a fogadónál! Lepakolunk, aztán 4!!!! pince?!?!? Megint 4 pince??? Végetek lesz wazze :)))
Ez igen,szeretem az ilyen precíz kivitelezést...4 nél valóban nem lehet hűbelebalázs módjára belecsapni! :D
Summér küldöm az üzit...
privátban cimet,telszámot küldjél légyszi.
vagy Bazsynak sms-ben a cimet,gondolom ő számát tudod.
utcát tudom,de házszámra nem emléxem.
nekem telszámom változott azóta már.
1/2 2óra,de már lehet kicsit előbb ott leszünk.
Rendes forgatókönyv lesz kidolgozva, mivel nem 1 pince lesz, hanem négy:-)) Melyiknél kezdünk, milyen fajta borokkal kezdünk, mikor vacsizunk stb. Nem lehet csak úgy belecsapni a közepébe, gyere cipó hamm bekaplak:D
Sms-ben küldöm a címem! Ott várlak 13.30- kor. Most még meggondolhatod magad :)))
Vajon milyen stratégiai megbeszélés lehet egy pincelátogatás előtt? :D
Navi segítségével bárhova odatalálunk. Kivéve Waszi, de az nem baj, ha ő a szalmakazalban alszik.. :-)
A crosst kivihetjük, de abból jó nem sülne ki:) Orvost nem hívtam meg a bulira:-))
Kaja, pia, sajt, dió van. Minél előbb gyertek, mert a szobákat előtte el kell foglalni, egy kis helyismeretet kell szerezni, mert éjjel vissza is kell találni a szállásra. A szobafoglalás után elugrunk hozzám, megbeszéljük a stratégiát aztán go a tanyasorra:-))
vigyünk bort? :)
Motort hozod? Ha eleget iszunk, tarthatunk egykerék bemutatót.. :-)
Amúgy akkor mi a végeredmény, mit vigyünk?
Annyit változott a program, hogy kemencés party nem lesz, időhiány miatt. Marad a bográcsozás. Szarvascomb, röficsülök, egy kis köröm és lesz egy klassz pörkölt, körettel, savanyúsággal. A többi dolog változatlan. Nagyon jó időt mond hétvégére, szuper lesz a helyzet:-))
mást nem ismerek :)
13.40 vsz tökéletes lenne! Henci engem felvenne 30-kor, aztán irány a csodás PU! :)))
Henci? Pályán megyünk?
Én mindig időben érkezem :)