Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#771051 banyaiz Előzmény: #771047

DE valami előrelépés azért látszik mert voltak olyan időszakok , hogy a válogatott játszott és nyomát nem láttam focihoz hasonlító dolognak, mire játszunk amerre álltunk belerúgtunk egyet a labdába. :)

Norvég meccsen azért legalább a védekezésünk össze volt rakva, már amennyire keret lehetővé teszi.

Érdeklődve várom mi is lesz majd. Mire lesz elég a tudományunk. Bárcsak kellemes meglepetés lenne. :)

#771050 banyaiz Előzmény: #771047

Hajtani fognak az biztos, de mire lesz ez elég fene tudja.

Mai modern fociban ha egy csapat rombolni jól tud azzal akármi is lehet belőle.

Lásd egy Hertha akár egy Atletico.

Bekkelős kontrázós focival ha nagy nagy szerencsénk van a csoportból éppen továbbmehetnénk.

Problémánk ott van, hogy a labdát focizni is tudó ellenfelek ellen nem tudjuk megtartani. Így kivédekezni egy egy meccset nehéz ügy.

Nehéz ellenfeleink vannak a csoportban focicsapatok. Ez a szép kihívás nem lennék Storck helyében meg kell mondjam nem tudom mit tud alkotni pár hét alatt.

Re: Tippjáték???Tippjáték!!!!!!!!!!!

#771049 banyaiz Előzmény: #770971

Akkor ezt telibe találtad.

Nekem csalódás volt mennyire leeresztettek a végére. Mikor tippeltünk én nem gondoltam ennyire a kezükben lesz akár a bl hely is a végén. Ott volt és vagy rágörcsöltek , vagy nem tudom, de nagyon rosszul sikerült a vége.

Jók ezek az önáltató bar…

#771047 TrendMan

Jók ezek az önáltató barátságos meccsek.

A fehérek szépen passzolgattak, az ellenfél legalább középerős és nem szenvedtünk vereséget.

Dzsudzsáknak a frizurája még a régi és néhányan nem fáradtak el még a végén sem.

Még néhány hétig lehet álmodozni.

Re: szabályváltozások

#770973 Sumér harcos Előzmény: #770430

Mi az az IFAB?

International Football Association Board, lefordítva Nemzetközi Futballszövetségi Testület, közérthetőbben a játék szabályalkotó szervezete. 1886-ban ők fektették le a futball szabályait, amik a mai napig nagyon túlnyomórészt változatlanok. A testületnek nyolc tagja van, egyet-egyet ad az angol, a skót, a walesi és az északír futballszövetség, négyet a FIFA. Szabálymódosításhoz vagy új szabály elfogadásához háromnegyedes többség kell, vagyis hat szavazat."-

azt azért nagyon remélem,hogy a ezek a töketlen bürokraták,legalább fociztak valaha már.

nem tudom kikből áll.

#770971 matgab Előzmény: #760227

kíváncsi lennék, h mekkora odds-ot fizettek volna a tippemre feb 1é-én, hogy 7. lesz a Hertha,miután torony magasan3. volt...

elég merész jóslat volt ez sztem...

azt nézem, hogy ezt a li…

#770901 Koffein

azt nézem, hogy ezt a liverpoolt egy pár perc alatt lealázták...

#770584 Fornit Előzmény: #770571

Ez a Szeréna jól megkapta :)))) Rossz kutya!!!

Külön főzetne hotelban kaját annak a szarházi ki dögnek. Azt hiszi prénium lazacfalatokat fog kapni a kis pitsanyaló, de a szakácsoknak volt eszük, és bolti kutyatápkonzervet kevertek össze maradék rizzsel. Jó lesz annak a kis kulagépnek. Persze az ára attól függetlenül ötcsillagos volt. A nő akkora kutya**** hogy azt hiszi, hogy a kis dögje Dom Perignont hugyozik, és a kutyikaja (amit otthon külön szakács készít neki prénium húsokból) olyan fincsimincsi, mivel a kis kutyika is ezt eszi, ezért belekóstolt - szokás szerint. Oszt rosszul lett.

#769913 TrendMan Előzmény: #769902

Majd jövőre vagy 2 év múlva.

Semmi szükség nincs 1 idényes csapatra, szerintem hosszabb távra terveznek.

#769902 banyaiz Előzmény: #769831

Tipp bejön úgy néz ki viszont ahogy bejött az más mint ahogy elképzeltem.

Hertha tavasszal alig szerzett pontot, kb fele annyit mint ősszel és még így is utolsó meccsekig bl hely képben volt. Szóval megvolt az esélyük bl-re de teljesen szétestek a végére. Kár érte.

#769853 TrendMan Előzmény: #769851

:-DDD

Ez a Juhász Roland ügy azért is veszélyes lehet, mert akár még a magyar válogatottban is játszhat az EB alatt.

---

Én nem érzem, hogy Dárdai elszállt volna.

Egyszerüen nincs más lehetőségük, túl hamar teljesítették az elvárásokat.

Mindenki be van parázva, mert amikor legutóbb eljutottak a nemzetközi porondra, akkor annyira lefáradt a csapat, hogy utána egyből kiestek a Bundesligából is.

Gondolták most próbálnak inkább az egyenletes fejlődésre koncentrálni.

#769852 matgab Előzmény: #769851

5. Mainz 33 14 7 12 46–42 +4 49

6. Hertha 33 14 7 12 42–42 0 49

7. Schalke 33 14 7 12 47–48 –1 49

Hertha az 5. Mainz-cal játszik. Sztem nyer a Mainz. (milyen hülye volt, a Szalai, hogy elment innen!?)

A Schalke meg pontot fog szerezni a Hoffenheimtől.

Simán 7. lesz a Hertha.

Simán lehettek volna akár 4.-ek is, ha Dárdai az alázatos és kitartó munka helyét nem adta volna át az arcosságnak, celebségnek. Látni lehetett rajta, hogy most már hetente foglalkozott annyit a sajtóval, mint korábban egy fél év alatt. Ő maga is elhitte, hogy akkora lett, mint amekkorának a sajtó beállította.

És azért ez a csapat, amit irányít valóban nem erre hivatott. Ez a csapat ha nem teljesen egységes, alázatos és szerény, aki foggal körömmel küzd a pálya minden centiméterén és elhiszik, hogy elég az, ha a "mezeik" kimennek a pályára játszani, az ide vezet.

nehéz lesz így a Herthának a következő esztendő , mert talán tudtak volna erősíteni jobban (biztos bentmaradók közé erősíthették volna magukat), ha sikerül az eu-s ligákba a kvalifikáció. Egyrészt meghatározó játékosok, akik a nemzetközi ligákban akarnak indulni is jöttek volna szívesen, másrészt anyagi szempontból is sokat jelentett volna.

#769851 matgab Előzmény: #769850

Tegnap 1 méterre mellettem várakozott Juhász Roland. Hát nem tudom, hogy mit fog ez hozni neki a jövőjében.

Ugye, amikor a MOL még 30k körül volt, akkor egyszer egy szórakozóhelyen véletlenül hozzámért a Hernády. Azóta a MOL részvény volt 10k is, Hernády meg nem tudja levetetni magát az Interpol körözési listáról.

Aztán 2014-ben, amikor Dzsudzsák mellé költöztem, hát azóta nem megy neki a játék. Előbb irány Törökország, most meg már onnan is kiesik...

#769850 TrendMan Előzmény: #769846

Azért a tulajdonos - a nevéből ítélve - Visnu istenség megtestesülése lehet:

"Egy korábbi ígéretet beváltva Srivaddhanaprabha Las Vegasba utaztatja őket teljes ellátással."

Szerintem tudja mit csinál.

Az injektoros BMt-t alighanem akkor kapják, ha jövőre megvédik a címet.