Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#770399 Kissherceg Előzmény: #770349

uhhh, ez ígéretes :) Nekem is májusban van a születésnapom, méltó esemény lesz ez :)

fogadó érdekel :)

#770396 picirigo Előzmény: #770387

Húúú, akkor befűzöm 1-2 liter bor vásárlására!!! :))

Jaaa, a Balázs! Jó gyerek, Kva fini borokkal!

Ha lehet, én a fogadóban aludnék...az sem baj(sőőőt...)ha egyedül :D!

#770388 kerikoma Előzmény: #770384

Kétágyas szobák vannak, és asszem lehet pótágyat is kérni. Rigóék már szálltak ott meg, nem panaszkodtak.

#770387 kerikoma Előzmény: #770381

Az idős úriember kemencéjébe fogunk kontárkodni, egy darabig kinn lesz, de aztán el kell menjen egy másik helyre, de reméljük később visszaér. Azt javasolta, hogy mindjárt nála kezdjünk a kóstolással azt, ha el kell menjen akkor legalább az ő pincéjén túl leszünk:-)

A közös bulis pinceszomszéd pedig az a Pali melletti tulajdonos, az a hosszú, magas fiatal srác (Balázska). Épp a hétvégén kapott a kistérségi borversenyen két aranyat a kettőből:-) Elég jól teljesít a srác százalékosan:-) Neki lesz egy elmaradt szülinapi bulija.

Pali még nem tudja a bulit, de ma találkozok vele, biztos nem fogja kihagyni:-))

na akkor felkellene mérn…

#770384 Sumér harcos

na akkor felkellene mérni pontosan,hogy ki az aki kér fogadót,hány fő.

az über horkolosok mindenképpen különszoba,sátor bármi.

én még nem döntöttem,hogy teljes beágyazás,hálózsák, kombi a háziak udvarán,vagy fogadó.

ahogyan láttam ha ez a margareta nevezetűről van szó,az esetben 7-8000ft egy éjszaka,2ágyas.

20főt lazán eltesznek ahogyan néztem a neten, tehát lehetnek különszobák is.

szóval akkor kezdjétek a számolást,ki megy fogadóba?létszám?illetve hány szoba kell?

#770381 picirigo Előzmény: #770349

Azzz igen! Ki az a pince szomszéd?

Lenne egy kérdésem: A idős úriembert(neve nem jut eszembe, akitől sokat vettünk első alkalommal), nem lehetne kicsalni? Vennék tőle egy kis bort! Ja, és remélem a Pali is megtisztel bennünket!

#770349 kerikoma Előzmény: #770346

Oké, én rátok bízom:-)

A menü mégiscsak kemencés kaja, mert egyik pincetulaj is tart egy kis bulit, aztán akkor így már megéri befűteni és előmelegíteni a kemencét. Úgyhogy közösen csinálunk krumpliágyon őzgerinc és körülötte pedig 4 bontott csülök beírdalva és megsütve. Hozzá egy kis savanyúság és jó kis borocskák:-)))

Na?:-))

#770346 picirigo Előzmény: #770327

Keri!

A csapat "kidőlési" hányadosát figyelembe véve, szerintem legkésőbb éjfélkor már a fogadóban leszünk! 3-tól walszeg kemény italozás lesz!

#770327 kerikoma Előzmény: #770245

Ahogy gondoljátok! Te ismered a fogadót, tudod az árakat, szóljatok, hogy hányan aludnátok ott és én lefoglalom néktek időbe. Igazából nem lesz gazdaságos, ha hajnalba jövünk haza, azért a pár óráért kifizetni egy teljes éjszaka árát....

Beszéljétek át