Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#770827 banyaiz Előzmény: #770823

Már régóta készülök rá , de pénzt azért nem adok érte, ha valahol le tudom tölteni , vagy kölcsönkapom akkor megnézem mi volt a játék. A nagy mérkőzés.

#770826 banyaiz Előzmény: #770819

Fenn vannak világbajnoki meccsei is. Magyar kommentárral. Mikor a pingpongteremben vagy hol játszottak. :)

#770821 banyaiz Előzmény: #770817

Póker nekem se szívem csücske, de sakkozni szeretek ha megvan a hangulat hozzá.

Sakk és póker című klasszikust ismered azért? :) El kell már olvassam nem túl elegáns szidni anélkül elolvasnám de megelőlegezem a bizalmat. :)

Fischer félig magyar származású volt , élt is Mo-n rendszerváltás után ilyen szempontból is esetleg érdekes lehet sok másból is.

#770812 banyaiz Előzmény: #770729

Változatosság kedvéért egy kis sakk és póker. :) Szereted a sakkot nézd meg érdemes. Ez a vezéráldozat és utána a játék, nagyon komoly.

...

Nagy bonyolultságot visz bele a külügyminiszteri munkába. Valaki kritizál csípőből visszaszól. Clinton mit mond mellékes ebből a szempontból. Nézzük a választ, ezzel amit mondott gyakorlatilag azt mondta a putyini rendszer az egy sértés a magyar nép számára. Ami valahol igaz is, hogy ez egy negatív jelző, de hogyan élik ezt meg Moszkvában , hogy Petike kikéri magának ezt a hasonlatot?

#770636 banyaiz Előzmény: #770631

Tényleg nem akarnám boncolgatni de elhangzik a jegybank nyereségessége, és a 0 infláció néha már defláció a riporter részéről mint siker és erre a mondandója önmagáért beszél. szerintem közgazdaságtan érettségin bukás ha egy diák erre ezt tudná mondani. Nem egyetemen.

Ennyi tudománnyal nem csodálom lenyűgözte Mato.:)

#770635 banyaiz Előzmény: #770631

Az "egyegésznullatöttizedszázalékos" :) ? Kb 10-15 percet megnéztem belőle, fájdalmas program volt . kb ilyen szintű a többi mondandója is mint az egyegésznullatöttizedszázalék . Nem tudom mit taníthat egyetemen , de remélem nem olyan dolgot ami gazdasággal vagy számokkal kapcsolatos.

http://hvg.hu/itthon/20…

#770354 Euroman

http://hvg.hu/itthon/20160512_Tudod_hogy_nincs_bocsanat#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2016_05_12&type-id=HvgDaily&user-id=EA8DA58E&utm_content=normal

Bravo! Ez pontosan így van. Az embereknek sokkal inkább át kellene gondolni tetteiket, cselekedeteiket, de még kimondott szavaikat is, mielőtt megtennék, kimondanák...mert ha megtörtént a galádság, ganéjság, arra nincs bocsánat, még ha úgy is tesz a megsértett, megbántott.

A velem szemben elkövetett ****ségek miatt még soha senki nem kért bocsánatot....mondjuk kár is lett volna, mert a szűkebb családon kívül senkinek nem bocsátok meg semmit, és nem is felejtek.