Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#769959 Janicroft Előzmény: #769713

Ez mind olyan amit a jelenlegi termékvonal erősítésére fognak használni szerintem.

Én 92-n is bővítettem picit az Apple csomagomat, most már megint a második legnagyobb elem a portfóliómban.

dicsak újra osztit ad a …

#769604 Koffein

dicsak újra osztit ad a fekete bárány :-))

Ma már osztalék nélkül forognak az Apple (Nasdaq: AAPL) részvényei,részvényenként 57 centet fizet majd ki a társaság. A részvény ezzel együtt is 0,5 százalékos pluszban nyithat ma, 94 dollár felett. A 92 dollárnál lévő támaszok egyelőre erősek, de még nem sikerült messzire kerülni a szinttől, ami kockázatot jelent.

#769274 Koffein Előzmény: #769261

én idén nagy fordulatra nem számítok az appleben, nagyobb potenciált látok amazonba, ott az eredményességben látok fordulatot, főleg a felhőszolgáltatásban, aminek potenciálja még nincs teljesen kihasználva...

Hosszú távon optimista T…

#769259 Koffein

Hosszú távon optimista Tim Cook a kínai piacra nézve, rövid távon viszont az látható, hogy az okostelefonos piac egyelőre nem növekszik. Az Apple (Nasdaq: AAPL) vezérigazgatója elmondta a CNBC-nek, hogy 40 százalékkal többen váltottak iPhone-ra az országban, ugyanakkor a vállalat nem akar a babérjain ülni, és akár szolgáltató cégeket is felvásárolhat.

#769029 matgab Előzmény: #768927

én majd amikor már mindenki szórja már, akkor fogok apple-be visszanézni...

Jó volt az a 106-os eladásom, csak a vételem ne 127 lett volna...

#768923 Koffein Előzmény: #768886

nem tudom eldönteni, hogy bátor, vagy vakmerő lépés volt-e ez a beszállás :-))

#768750 matgab Előzmény: #768735

nem jó ómen, ha egy cég nem jelent időben... 90%-ban ilyenkor mindig keresik a hibát, hogy tényleg azért látnak olyan számokat, mert nem b@sztak el valamit a konszolidáció során...