Csak összekapta magát:) Valaki van longban?
Megfordítottam a talicskát hátha elcammogunk 26,5 ig.
Nagyon csöndes az a topik, nem trédelitek a hatit? Jön a felminősítés senki nem gerjed rá?:)
Reggel zártam a shortot, picit tovább jött mint gondoltam, valahol itt fordulni kellene. Csak nem megy 25200-ra.
matek szerint igen, de ha később visszanézem a trédeket akkor már nem lesz világos hogy ott mi történt.
Szépen végződött a nap, remélem holnap zárhatok is, vagy durván leszűkítem a mozgásteret kisebb idősíkon.
Sztem ez mindegy, az eredmény úgyis ugyanakkora lesz, ha mind lezáródik.
Azért a fejlesztés mégiscsak elkelne. Gondolok arra hogy nekem többféle kereskedési szisztémám van még túl sok is:) Ha külön kezelné az adott teljesült ajánlatot akkor sokkal jobban lehetne nyomon követni az események eredményét. Arra gondolok hogy nyitok valami szerint majd nyitnom kellene egy másik rendszer szerint ez még nem gond de ha valamelyiket zárnom kell akkor már otromba módon zár mindegy miből. Hatiba nincs fifo lofo egyebek.
Fornit Kösz ez okos, igaz dupla fedezet szükséges de manuálisan megoldható. Nem is értem ez hogy nem jutott eszembe eddig:) Igaz többnyire az árfolyam köti le a gondolatokat nem az ajánlati lehetőségek. De ez egy remek megoldás a hiányosságra. A dupla kötést egy sms értesítéssel a aktiválódásról meglehet akadályozni.
Két külön ajánlat 2 külön árra.
Pl van shortod 27.000-ről, most pedig 26.500 a határidő.
Beraksz egy vételt 26.100-ra, egy vételi stoppot meg 26.750-re.
Ha bármelyik beköt, ott záródott a poziciód. A másik meg a nap végén úgyis visszavonódik.
Elméleti esély viszont megvan rá, hogy mindkető beköthet, bár nagyobb távolságoknál vsz kicsi, extrém nap kellene hozzá.
Elvagyok maradva? Lehet berakni egyszerre egy ajánlatra két árra megbízást?
Tapasz átautózom a fél országot, vezetés közben nem egy életbiztosítás félszemed a piacon tartani vezetésközben.
Okostelefon+mobilinternet, feltéve, hogy van térerő azon a vidéken.
Berakni berakhatsz, egyedül csak akkor gond, ha mindkettő leteljesül, mielőtt visszavonódik.
Elég szegényes még mindig a bét szolgáltatása, arról jut eszembe holnap vidékre kell mennem jó kis egésznapos program. Sajnos a gyenge minőségi szolgáltatás miatt nem rakhatok be egyszerre profitvédő stoppot illetve célár teljesülés esetére vételi megbízást. Szerintem nagyban javítaná mind a szereplők komfort érzetét mind a szereplőkön lenyírható jutalékot. A kicsik benyújthatnának egy petíciót a bétnek lassan itt lenne az ideje a fejlesztéseknek csak el telt lassan 20 év.
Nekem rövidtávú meglátásaim vannak, sajnos a nagy hosszabb trendeket nem látom előre. 26 100 környékén zárnék a továbbiak majd az ottani viselkedésből adódnak.
Helló :)
Nem is lehet erről igazándiból leszokni :)
Véleményem szerint kár temetni hatit, de most egy le kör jön, és lehet olyan mély is amit sokan el se tudnak most képzelni. Ez a nulla kamat környezet szét zúz minden logikát, nincs múlt idézés, csapkodás van. Hozaméhség vs május,Kína,dollárerő.
Mo.-n lassulás,trükközés. Mint ismert néha hajlamos vagyok a túlkapásra :) de most a lefelébe nem elégednék meg 1000pontal :) 24500ig elvárom 1-2 hónapon belül, majd fordulás és menet :)
Ha így vagy valami hasonló szisztémában közlekedik akkor lehet fogni rajta.
Usa kritikus szinteken billeg, ha esni kezd viszi magával a környezetét.
Szerintem bét bluek túlfeszítettek, és sokan megégetik rajta magukat az elkövetkezendő időkben.
Nálam most minden short hati, s&p egy valami longos :) az usdhuf
...kiderül
Sziasztok
Sikerült pozi nélkül maradnom az elmúlt fél évben ez azért jó mert le lehet szokni a piacról ha van érdekesebb érdeklődési kör:) A bosszantó benne hogy szépen kimaradtam ebből a szép emelkedésből. Lassan már hagyománnyá válik az év eleji hegymenet, nem is tudom vagy 3-4 éve de lehet több is. Eltűntek a mikulás raalik.
Ennyi idő után ránézek a piacra, hát nem shortbelépőt mutat a jószág. Reflexből visszakattantam a kereskedés izére, így kitöltöttem az eladási megbízást majd leokéztam. 2016 elsőtrédje short megbízással kezdődik számomra.
Visszaolvastam pár oldal beírást. Hát így utólag közben nézve a dátumban megfelelő chartot érdekesek a meglátások. legalább olyan érdekesek mint a sajátjaim szoktak lenni:)
...múltkor működött a hasonlóság, most mi lesz?
akkor ez volt a kép amikor hati és a nemzetközi piac elindult:
http://kepfeltoltes.hu/160216/spi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most ez a helyzet:
http://kepfeltoltes.hu/160501/Spfolytat_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem igazán akar esni,pedig most a lehetőség megvolna
még a 26600ig se huppanig ahonnan gyorsulhatnánk lefelé
Hogy szakadna már rá az ég erreva ki.ba.szott bétre. Ha itt nincs valami nagy mutyi, akkor sehol. Mint ha 2 szereplős lenne a piac