Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#769069 tozsdenyul Előzmény: #769068

1. A példád természetesen téves, mert egy lágerör és mondjuk egy keresztrefeszítésnél bystander tanú között nagy a különbség közremüködésben/bünrészességben. (nem azt mondják, hogy nem tett semmit ellene, hanem hogy tett érte, az örzéssel.)

2. Miért érdekel téged ennyire a német igazságszolgáltatás 3 ört érintö esete?

3. Miért kellene engem érdekeljen, milyen vonatkozásban van hozzá közöm szerinted?

#769068 matgab Előzmény: #769034

Hát bazmeg ez milyen igazságszolgáltatás már??? Hova jutunk? Ennyi erővel az összes zsidót is elítélhetnék, mert nincs bizonyíték arra, hogy bármelyikük is tett volna valamit Jézus keresztrefeszítése ellen...

"Bár a vádlott aktív közreműködése a gyilkosságokban nem nyert bizonyítást, a bíróság megállapította, hogy felvigyázói munkaköréből szükségszerűen következik, hogy köze volt foglyok halálához."

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160429-auschwitz-holokauszt-lageror-per.html

#768990 Ibiza Előzmény: #768981

volt ott minden..ukránok eladták az orosz gázt mert olcsón kapták.. krímet csak gesztusként kapták meg.. ott állomásoznak az orosz flották.. stb stb..

nem kell megmagyarázni..vélemények vannak.a tiéd is egy..és a másik maki németé makié is egy vélemény..nem azonos mennyiségű adat alapján dönthetünk...nem láthatja senki a valót..talán még a legbelsők sem.. a játékot kitalálók tudnának róla beszélni.

A lényeg az..ütköző zónának lenni kell..biztos van egy távolság ami fontos oroszoknak..gondolom moszkához nézik.. ukránok az orosz területekre már megszállás elöttre sem fizettek orosz embereknek nyugdíjat és semmilyen intézményt nem működtetnek..

Usa mindent megtesz azért provokálja oroszokat..embargókat kényszerítsen ki aminek a költségeit nem ő állja..

usa majmok olvassák Ibizát..mert azt írtam ukránok kapcsán sztem oroszoknak meg Kubával kellene jobban barátkozni..fegyvereket szállítani..ott gyakorlatozni..erre gyorsan elkezdtek békülgetni.

#768986 tozsdenyul Előzmény: #768984

attol fuggott, hogy milyen kormany volt, ha oroszparti, akkor eurazsiai unio volt, ha nyugatparti, akkor eu

#768984 rbbj11 Előzmény: #768975

az már igaz, h. majdanozás elött távoli jövöben lehetséges eurázsiai unióról beszéltek oroszokkal

Legalább vámunió szintjén, ami az amcsi szabadkereskedelmi egyezmény alternatívája lett volna. Az tuti nem tetszett volna USA-nak

Hisz a történelmi távlatú cél, h. németek nem kerülhetnek közös nevezőre oroszokkal...

#768981 tozsdenyul Előzmény: #768975

az elso cikk "time line'-rol beszel,

na most putyin 2006-ban kijelentette, hogy a krim oroszorszag resze, ugyanebben az evben gazdasagi nyomasgyakorlast kezdett ukrajna ellen a gaz leallitasaval (2009-ben megint)

ehhez jott 2008-ban a gruziai invazio, amelyben az orosz kisebbseg erdekere hivatkoztak (mint kesobb majd ukrajnaban teszik)

ukrajna valoban a nyugat fele orientalodott, de hogy az oroszok nyomtak oket, vagy a nyugat hivta oket...2006-ig nekem nem remlik komoly nyugati csabitgatas, amig az oroszok el nem kezdtek emberkedni

es megint nem esik rola szo, komoly szerzodest az oroszok szegtek, meghozza a budapesti egyezmenyt, melyben vallaltak ukrajna teruleti integritasanak megorzeset, amit legkesobb 2006-tol ismerten meg akart szegni putyin

#768381 Ibiza Előzmény: #768371

a mást az arányon értettem..

jópofa..osztrákok most ellenőriznek a határon..és építik a nemkerítést.. miután mi nem engedjük át a migráncsot :).. ezek se nem normálisak..

#768371 rbbj11 Előzmény: #768355

Egyébként az FPÖ már nem az, ami Haider idején volt, nagyon messze áll még az elcukisodott jobbiktól is. De ettöl függetlenül lätszik az, amit én már hónapok óta érzékelek Burgenlandban: az emberek többsége Orbán menekültpolitikáját támogatja. Ezt én Németországban is így tapasztaltam, bár ott a számok nem tükrözik, amit kicsit furcsállok.

#768348 tozsdenyul Előzmény: #768343

Nyomi facebookról nem egyszerü kívülre linkelni, pedig más topikba tettem volna vigasságnak, na mindegy, ha lesz egyszer sok idöm...

#768343 tozsdenyul Előzmény: #768334

Persze, tankot ledobni nem nagy dolog, legkönnyebb repülövel együtt :)

Apróság, de a pszh =\ tank. Tankot harci körülmények között utoljára az amcsik dobtak le, és már az is milyen rég volt (panama), modern hadsereg ellen esztelenség. (re: praktikum)

Az amerikai légideszant professzionálisabb, kérdés persze, miben mérjük, de elég jó mutató a halálozás. Abban mindig is elsök voltak a ruszkik. Amiknál többet ér a baka élete (persze csak egy kicsivel)

A 82. Airborne-nál hagyomány, hogy ha 82 nap eltelik halál nélkül, akkor kapnak egy szabadnapot. Kb 5 éve nem volt ilyen pihenö.

A légideszant drága, veszélyes, és a 21. sz-ban egyre korlátozottabb a használata. (persze már a 20.-ban is az volt, a németek mindjárt kréta után letettek róla)

Az amerikaiak a képzés miatt tartják meg az ilyen méretü egységeket.

Dehogy értettem meg a cikket, hiszen szöveg, ahhoz egyedül te vagy elég virtuóz :)

A WTF fórumhoz a 3 nappal ezelött olvasott hvg cikk alapján jutottam, ahol videó is volt, de nem rakom be, ha már ilyen naprakész és friss voltál, légy továbbra is büszke magadra :)

#768334 Ibiza Előzmény: #768325

Tankot ledobni nem nagy dolog..olyan mint a borotva..mindegyik eldobható..még a villany is.

más kérdés épségben földet ér e a tank.

csak kiváncsiságból..megértetted a cikket? volt amit sikerült volt amelyik nem..és még nekik is tetszettek a kilapult járművek

Én dolgoztam oroszoknál.. praktikusan gondolkodnak.. az egyszerű dolgok működnek.. ez jól látszik a haditechnikájuk nagy részében.

Oroszok emberrel együtt is ledobnak embert.. nem tudom usa majmok hogy..annyira nem is izgat..

Kedvelem a fegyvereket mint védelmi eszközöket..de utálom mint támadó fegyvert..

deazért rakd be az órák alatt megkeresett linkedet..ha már megdolgoztál érte :DD

#768325 tozsdenyul Előzmény: #768286

Kíváncsiságból kérdezem, hogy szerinted az amcsik nem tudnak ezek szerint tankot is ledobni?

Amúgy a WTF army moments az egyik legkirályabb fórum, szétröhögheted magad, ugye, tulajdonképpen ök nevetik ki saját magukat...oroszoknál sokkal több ilyen malör lehet, csak ott föbelövés van, nem videó megosztás és röhögés.

A 'hurt feelings' formanyomtatvány besza-behu :)

Kb 'sértettségi' formanyomtatvány, tök komoly, hivatalos nyomtatvány a göz kieresztésére, eleve a nyomtatvány röhej, de amiket ráírnak, az meg pláne :)