Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Tabletet vennék. Se nem …

#771102 Csusza

Tabletet vennék. Se nem tök alap, se nem fullos, ami kellene, de inkább az alaphoz közel az ár miatt.

Új vagy tipp-topp használt is szóba jöhet.

Amihez ragaszkodnék ilyen-olyan okokból:

7 vagy 8 collos képernyő (nagyobb nem kell)

min 1 Gb ram

normális processzor

wifi

GPS

bluetooth

sim foglalat

hátoldali kamera (és nem baj, ha a képei nem tök szarok)

normális, bejáratott gyártó, ne valami "feltörekvő" legyen

Lehet használt is, de akkor:

ne legyen szétkarcolt, lehasznált

új vagy újszerű aksi legyen benne

természetesen hibátlan működés

legalább pár hét visszavételi garancia a kipróbálásra

Na meg persze jó ára is legyen, boltban én is tudok vásárolni drágán.

Re: nincs cím

#768449 Ricsi Előzmény: #768445

Érdekes elgondolás :))

Ott alig parkol valaki az utcán, minden ház alatt van garázs. Legalábbis a belvárosi részen, ahol én tervezek lakni. Azért biztosan kitalálunk valamit, de nem annyira egyszerű.

#768445 KawaBazsy Előzmény: #768418

Valencia ok, ha mennék Marokkóba motorozni, akkor tudom kinél hagyni a kocsit meg az utifutit, amivel leviszem.. :-)

#768414 Csusza Előzmény: #768340

A húszast nyilván komolyan írtam. :-) Amúgy tényleg biztosan nagy, hálószobába kellene, kb 3-4 méterről nézzük, de van, hogy még közelebbről. Oda -ahogy néztem- egy 70-80 centi körüli szerintem bőven elég lenne. A mostani egy 60-as volt.

#768407 Csusza Előzmény: #768302

Látom, ezt a real dolgot nagyon megjegyezted! :-))

Amúgy tök jól működik a két ingyenes real is.

De ettől függetlenül tényleg sajnálom a 900 forintot. :-)

#768399 Razamanaz Előzmény: #768394

Már egy ideje nézegetem én is a tv-ket,csak nem tudom eldönteni hogy 4K,vagy full-HD.Gondolom függ a szolgáltatótol is a kép minősége.Amiket nézegettem,azokon Android oprenszer van.Boltba a gyerek távirányítóval játszott.Csak lestem.Kicsit kivárok,jön a foci EB,hátha lesz valami akció.

#768394 Ibiza Előzmény: #768387

ha gondolod 1-2 alapdolog

érdemes LED-es Tv-t venni..ez csupán annyi LED-el világítják át a kijelzőt..az újak már ilyenek..de a használtnál bármi lehet..jobbak mint a régi világító csövesek..

érdemes Full HD tévét venni a HD redy elektronikusan oldja meg a nagyobb felbontást..gyors képeknél szőrösödik a kép szálkás.. a kijelző képpontjainak a száma adja meg a képminőséget..x-y kordinátában..sorok száma és a sorokban lévő képpontok száma.. Hd redy 1366X768 HD 1080P = 1920X1080 ha 60cm-en nézed a felbontást akkor az szebb mintha 1mren nézed.. a nagyméretű kijelzők miatt kellett a még nagyobb felbontás az UHD (4K) és társai..ahol már 3840x2160 a felbontás... az áruházakban speciális műsorforrásról adják a filmeket ezért tökéletes a képük.. otthol már kicsit más..

Fontosak a bemeneti és kimeneti csatlakozók.. ma már kell a HDMI csatlakozó legalább 2 (digitális jelátvitel..Kábeltévé beltéri egysége is már ezt használja,meg a lejátszók) a legújabbakban már van ethernet az internethez..optikai hang.. nem baj ha van usb amiről egyből le tudsz játszani rávett filmeket, jó ha van RCA vagy olyan amiről a telefonodat videókamerádat rá tudod tenni.

Ha hangrendszerhez csatlakoztathatod jó mozihangokat ad.. ennek a kettőnek kompatibilisnek kell lenni..ha van egy meglévőd érdemes figyelni..

Van a betekintési szög.. van olyan Tv amit ha kicsit oldalról nézel jelentősen csökken a képminőség..ez a szög minél nagyobb annál jobb

Digitális földi vevőket is raknak bele..DVB-T ez akkor jó ha nem megy a kábelszolgáltatód de néznél valamit a legtöbbször kamu mert nem a hazai szabványú van benne.. a hazai szabvány MPEG-4 AVC

#768387 matgab Előzmény: #768340

Hathor biztos elírt egy nullát. 25-ért megveszem...

Amúgy én is pont a 7végén néztem, a jófogáson lehet egy-két normálisnak kinéző tévét venni jó áron, persze a franc sem tudja, annyira nem ismerem a tévéket behatóan...

#768341 KawaBazsy Előzmény: #768340

Általában lusta vagyok átdugni a kábelt a 22-es monitorba, a filmeket a 15.4-es laptopomon nézem. Jó a szemem.. :-)

#768340 Hathor Előzmény: #768302

Hat az kozelebb van az elkepzelesemhez. 250ezer volt.

20kert telekre is jo nekem :)

Egyebkent nem farok meregetos. Pl filmeket nezni sokkal jobb nagyobb tvn. Mozi hatas. Raadasul 7meterrol nezzuk a nappaliban, egy 50cmes tvn nem lenne latni semmit. Haloba vettem egy 82es led tvt, azt 3meterrol nezem, hat hatareset az is. Azt hittem nagyobb a kepe.. :(

Foci EB-re vki megy v ak…

#768306 rbbj11

Foci EB-re vki megy v akar menni közületek?