"Óriási magyar győzelem, a Footballs Top Ten ugyanis a felcsúti katlant hozta ki győztesnek a legszebb luxusstadionok versenyében."
"Óriási magyar győzelem, a Footballs Top Ten ugyanis a felcsúti katlant hozta ki győztesnek a legszebb luxusstadionok versenyében."
Barcára fogadtál? Nekem az 1,01-es szorzóval adott meccsek sem szoktak bejönni... (mondjuk 10-ből általában 3). Én abba is hagytam a sportfogadást...
Az a helyzet, hogy a Barcára fogadtam a múlthéten kétszer is, ez a cselekedett megpecsételte a mérkőzés kimenetelét... az adóügyek másodlagos hatás... :-/
ráadásul most azért gondolom az is megviseli őket, hogy azért adóügyekkel is csesztetik Messit és Neymar-t is.
Azért egy pár éves börtön kilátásban az nem tesz jót az ember teljesítményének. Nem véletlen szerzett annyira régen gólt Messi...
Ilyenkor április-május tájt mindig durva.
Lesz most Copa America is? Tudja valaki?
De 4 meccs alatt leadott 11 pont azért durva,nem?
A Barcelonával már vagy 5 éve mindig ugyanez történik.
A tavaszi idény vége felé visszaesnek.
Miért kell ezen csodálkozni?
A fene nem néztem ezt a meccset pedig akartam. Izgalmas lesz a vége így 5 meccs fej fej mellett 3 nagy.
német bajnokság is izgalmas Hertha hol végez. Angol megnyeri e kiscsapat.
Hertha is a végére kezd kifulladni pedig az ellenfelek is szórják a pontokat, nagyon kemény meccseik vannak még.
Most jön egy 39 meccses nyeretlenségi sorozat???:(((
Képzeld el úgy állnak ki Messi padon Suarez padon több védekező középpályás /védő és Neymart előretolták volna egyedül éknek. :)
Jó tudom szentségtörés de hát ezeket a taktikai húzásokat én hiányolom előre lehet tudni mi várható tőlük. Ilyesmikkel szerintem még fel lehet turbózni a csapatot. Persze lehet ezzel a szurkolók 90% -a nem értene egyet, kimegy egy meccsre és nem látja Messit. :)
Hát mindent mindig nem lehet megnyerni.
Ki van zsigerelve Barca. Közönség mindig látni akarja a sztárokat Gondolom nem fér bele, hogy messi, neymar stb nélkül álljanak ki bajnokikra
Olyan mint a Realnal Ronaldot mindig játszatni kell.
Amúgy ami szerintem gyengéjük ha nem megy ez mindent ziccerig passzolgatni játék akkor nincs más. Nincs olyan taktikai variáció , hogy akkor szélről beívelések, vagy átlövések .
Nagyon eredményesek ezzel, de hát minden meccs előtt egyértelmű mit fognak focizni . Taktikailag nem tudnak igazán meglepetést okozni.
Pl ezen az Atleti meccsen mindenki mekkorát nézett volna ha felállnak beton védekezésre és nem játszik mondjuk Suarez és Messi csak cserék több védővel. Aztán ha úgy alakul a meccs akkor behozzák őket.
Egész éjszaka nem aludtam,most megint minimum két évet kell várni a duplázásra!Megérdemelte az Atletico,ráadásul most még nem is voltak durvák!Most már nyerjék meg!Ha nem ők akkor a Bayern vagy a City!
PSG csalódás volt nekem őket bl győzelemre esélyesnek gondoltam , aztán egy középszar City ellen nem voltak meggyőzőek. Első meccsen rontották el de nem érdemeltek volna továbbjutást ha csak ennyit tudtak mutatni.
Hű de jó volt Atletico és Bayern meccs is. Mind a kettőt néztem volna kár , hogy egyszerre volt.
Barca ki volt égve, de Real is idegenben amit játszottak. Nem csodálom ennyi meccs mellett megutálják a focit .
Atletico nagyon össze van rakva nem bánnám megnyernék olyan olaszos stílusban nyomják . Kár, hogy Juve kiesett megnéznék egy Juve Atletico elődöntőt vagy döntőt az csemege lenne kettő kontrára játszó csapat gyilkolnák egymást. :)
Talán mégsem olyan rázós, a németek verhetőek:
http://www.eredmenyek.com/tabella/0QwGp1va/xp2d2987/#table;overall
Ez rendben van, de azt senki nem kérdezi meg, hogy miért pont az Olimpia előtt dobják fel?
http://index.hu/sport/lemondott_kiss_laszlo_az_uszovalogatott_szovetsegi_kapitanya/
Ez a vizilabda olimpiai előselejtező megint elég húzósnak igérkezik.
A csoportból nyilván tovább megyünk.
Aztán viszont ki-ki meccset kell játszanunk vagy az olaszokkal. vagy a spanyolokkal vagy az újonnan erős hollandokkal.
A hollandok már csináltak néhány sportágban olyat, hogy sehonnan jöttek és 4-5 éven belül bejutottak a legjobbak közé.