Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1612

Re: nincs cím

#767843 Hathor Előzmény: #767842

Nem is beszelek arrol, hogy short lenne a piac. Bull van most, de hullamok mindenben vannak. A mai reggeli 1,2minusz meg nyugodtan nevezheto korrekcios hullamnak. Ha meg nevezheto volt, akkor jatszhato is. Az mar mellekes, hogy nyugat figurazik most.

En nem banom a 6%os napot sem, de felesleges gondolat szerintem. Lehetni lehet, de 3%fole nemigen megy sc sem szerintem ebben a korben

#767842 Borska Előzmény: #767840

nem én esek át a túloldalra, hanem a piac

egy ilyen mániákus emelkedés könnyen átcsap(hat) 4-5% os napi tépésbe, ilyen ez az időszak

senki nem tudja megmagyarázni, mindenki találgat, hisz ilyen környezet ezelőtt nem volt, tudod

" times have changed "

az emberek csak pislognak mint hal a szatyorban, az alapkezelők meg hónaljig ülnek cash-ben ami folyamatosan értéket veszít a jegybanki hozzáállás miatt

mindenki ugrik a legkisebb beleadás lehetőségére, és ezek az emberek fogják csúnyán egymásra gyújtani a szalmaházat

semmi nem tart örökké, de ez itt most még mindig nem short

...legalább is szerintem

#767840 Hathor Előzmény: #767839

Én nem akarom csúcson adni.

Jelre fordítok.

A jel az OTP gyengesége volt ma,amit visszatoltak az ellenállásáról.

Ezzel együtt Bux is vissza volt nyomva.Ennek ellenére vállalom, ha megy tovább,hogy rossz lépés volt és ha muszáj, zárom.Esetleg fordítok longba.

Zárás előtt egy órával -0.7% mínuszban volt BUX. Ha nincs a kinti záró előtti rally, BUX napi mélypontra ment volna.

Maximum visszaadok a múlt heti nyerőből, ha kell zárnom.

1200pontos BUX nap? Mindig átesel a ló túloldalára.Szélsőségek tárháza van nálad.

#767839 Borska Előzmény: #767836

sajna napközben igen ritkán követem az eseményeket (ami talán jobb is) így csak este amikor ránézek a globál képre alkotok véleményt

de a reggeli beöntés nullába húzása már sejtet valamit

amit én látok: mindenki a shortot lesi/várja, mindenki a csúcson akarja adni, és valahogy senkinek sem jön össze (...eddig) még ugyanúgy várom azt a megmagyarázhatatlan tépést, a mánia kiteljesedését, ami megint minden shortost kiéget, lesz itt még 1200pontos nap fölfelé

#767836 Hathor Előzmény: #767834

Így utólag látva,hogy felmentek a kinti indexek, így könnyű mondani, hogy bátor volt.

USA nyitóig minden index lent volt.Mondjuk DAX Zárónkkor ugyanennyi volt, mégsem húzták rá BUXot.

MOL lett záróban felkötve.Az meg szomorú, hogy felmutyiznak záróban 120pontokat kb.

Bux ma nem akart emelkedni.Meglátjuk holnap

#767834 Borska Előzmény: #767829

27k a hatinál valamiféle lelki-szellemi-egészszámos-misztikus stopp szint (lesz)

ha csak valami nagy gáz nem lesz, aminek én kicsi esélyt adok, akkor ázsia nem csak hogy korrigál, de keményen fűzöld lesz, ami pedig önerősítő folyamatként uppot generál euban, bux reggel forgalom nélkül kilő, hati pedig 27k fölött elszáll

...bátor short volt, de hát bátraké a szerencse

#767829 Hathor Előzmény: #767607

Meg is szurtak, es lett egy szep napos doji, vagy shootingja, nem neztem meg zaro utan, de napkozben zaro ertek korul az volt. Bux is doji.

Napos max Otpben 7395, zaro 7305.

Erre beshortoltam ma hatit.

Nyugat nap vegere csak felment. Ezt sajnalom, mert mar eleg szepen csokkent minden usa nyitasnal.

Meglatjuk mi lesz

#767606 Hathor Előzmény: #767533

Volt itt valami 27200as céláram talán valamikor két hete? Elő kell vennem, mert már én sem tudom 30Kn kívűl mi van ellenállás :)

#767492 Hathor Előzmény: #767375

22626on kikaptak a 125kontimat

526pont a tegnapi 85kontin, 400 pont a mai 45on.

Ez mar,zsebben. Fo a nyugalom. Holnap is tudok venni, ha kell.

#767375 Hathor Előzmény: #767354

Én is, 9-10között szinte csak én kapkodtam fel végig :)

Ja meg nyitóban is 202ön