Hollókőn a skanzenben 60nm2 es alápincézett ház 1700m2 es telken eladó.Irányár 14.5m
Hollókőn a skanzenben 60nm2 es alápincézett ház 1700m2 es telken eladó.Irányár 14.5m
pár hozzászólást törültem, mert nem aktuális. :)
várom a leveleket :)))
Salgótarjánban 3500 m2-en 1600 nm2 beépítettséggel -városközponttól 300m -re üzlet és irodaház eladó.
Rohamosan csökkennek a lakásárak
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=117862&is=1
Jó lenn, ha olvasnák asz itthoni eladók is ezt a cikket !
Herceg, erdőben nem utaztok?
az nagyobb business valszeg
Eladó pár éve épült sorházi garzon lakás Pécelen. 30 m2 + ugyanennyi tetőtér. Újszerű, kifogástalan állapot, minimális rezsi. Kitűnő közlekedés: pesti helyijárat buszmegállója 50m (20 perc alatt van az Örsön), az új M0-ás szakasz Pest és Pécel között megy. Ár: 8M ft kp. Yoképű autót v. motort esetleg beszámítok, angol rendszámmal előnyben. :-)
Kolléga! Ezt is propagálhatod, baráti jutalékot én is fizetek.. :-)
Eladó - lakás panel - Budapest 04. kerület : IV. Újpesten, a Nyár u-ban, 35 nm-es, 1,5 szobás, világos konyhás, alacsony rezsiköltségű, vízórás, jó elosztású, tehermentes kis lakás, jó közlekedés mellett, rendes házban eladó.
7 090 000,- Ft Az Ár IRÁNYÁR
Ha valakit érdekel privátba írjon!
Magyar plázákat adott el a brit cég
A Napi értesülései szerint a Carpathian nem tudta törleszteni a plázákra felvett hiteleket, a négy vidéki létesítményt az MKB Bank vásárolta meg. Az átadás érinti az üzletközpontokat üzemeltető francia Ségécé Magyarország céget is.
Minimum százezer forinttal drágulnak az autók Lemondott négy hazai bevásárlóközpontjáról a Carpathians – korábbi nevén a Dawnay Day Carpatian Plc. A már egy éve komoly gondokkal küzdő brit ingatlanbefektetési cég értesüléseink szerint nem tudta törleszteni a plázákra felvett hiteleket, s végül néhány nappal ezelőtt az MKB Banknak adta át azokat.
A Napi értesülése szerint a négy vidéki pláza Pécsett, Veszprémben, Sopronban és Szombathelyen működik, a hiteltartozás nagysága pedig eléri a 40 millió eurót. Az átadás az MKB Bank mellett érinti az üzletközpontokat üzemeltető francia Ségécé Magyarország céget is.
Lapunk érdeklődésére sem a Carpathians, sem az MKB Bank nem kívánta kommentálni a hírt, utóbbi bank- és üzleti titokra hivatkozva. Kereskedői körökben azonban már régen szóbeszéd tárgya a négy vidéki pláza eladása – közülük a szombathelyi forgalma volt a legkisebb.
A régióban jelentős portfóliót mozgató Dawnay Day Carpatian (DDC) neve három évvel ezelőtt vált széles körben ismertté, akkor ugyanis a britek 82,5 millió euróért – akkori árfolyamon 21 milliárd forintért – vásárolták meg a magyar Interfruct hálózatát.
A DDC – amelynek portfóliója az interneten már nem férhető hozzá – még 2008-ban is jelentős akvizíciókat hajtott végre. Egyik utolsó „nagybevásárlása” hat horvátországi szupermarket megvétele volt. A Konzum néven futó üzleteket 54 millió euróért vették meg. A tavaly Carpathians névre átkeresztelt befektetési csoportnak fénykorában 1 milliárd eurós portfóliója volt Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Romániában és Luxemburgban.
mond meg neki, hogy szerinted 150e/nm körül jó árban van
Ja ja... jól látod, a Lovag utcában lenne az ingatlan. Egyik ismerősöm ajánlotta figyelmembe, hogy jól árasítva van és amint tudjuk, ha ismerös ajálgat üzleti témában bármit az inkább lehúzás szagú...
Amint nagyvonalakban utánanéztem, meg itt is ugyanazt a választ kaptam így kezdek meggyőződni hogy nyerészkedni próbál a kis huncut :)
De majd jól árasítom Én neki az ajánlatomat...
aham pü-ben
egyébként kiadási szempontból nem rossz, mert a bérlő 50rongyért egy viszonylag kényelems, összkomfortos lakást kap. Éves bevétel 600ezer/lakás. 11év alatt bejön a lakás, és a pénzedet sem bukod el a tőzsdén ;-)
Engem lehet, hogy érdekelnek a zuglói eladó lakások. Pont megvételre vagy albérletbe keresek valamit. Tudsz mondani többet róluk?
Miért több lett??
Valóban.. és egyre több lesz.. julitól nem tudom mi fogja mozgatni az ingatlan piacot.. az egyedi dolgokat el lehet adni. én azért is állok rá az egyedi ingatlanokra. Illetve, ami ár alatt van.. azt is el lehet adni.
Panelektől tessék mindenkinek szabadulni,mert a kutyának sem kell... küldenek befektetői áron panelt de nem kapkodnak érte.
Ha valakit érdekel van két panel Zuglóban :)))) de tényleg..
A piaci áruk 8.5-9MFt volt eddig. Most 8körül van de 7.8-cal versenyképes. Van kettő most.. az egyik 6.5 a másik 7körül.. nem mondom, hogy sok a zsuga rajta, de van olyan ingatlanos spekuláns, aki azt vallja, hogy ha egy hónap alatt megvan a misi, vagy az 5kiló, akkor az is pénz.. hát ez kb. ilyen.. ha azt vesszük jobb mint a tőzsde a havi 10%-ával
na hogy ne csak offoljunk, bár kimerítő infókat is írtam pár hsz-szel lejjebb.. azt is mondják, hogy a szocpol, félszocpol, kedvezményes lakáshitel megszűnése juli 01-től, mozgatja meg egy kicsit a piacot!
Tudod mi indult be nagyon?!! Az albérlet piac.. az valami hihetetlen.. van olyan közvetítő aki erre van ráálva.. juni, juli, aug.. csak kiadás, előtte pár hónap cím gyüjtés.. utána csókolom, télen megyünk nyaralni.. engem szétszednek, hogy ezt meg azt szedjek össze ezen meg azon a környéken.. ok ok.. e egy seggel egy lovat lehet megülni, de én általában ötöt próbálok úgy, hogy ide kapok, oda kapok, itt is vagyok, ott is vagyok.. szétesek.....