Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#766595 Euroman Előzmény: #766594

"gyönyörű" bagázs.....zemplényi és széchy 24 karátos homokosok voltak....széchy még rózsa norbert kukacát is fogdosta....most meg ez a nemi erőszakos .... gyárfás meg netto maffiózó....

#766594 Euroman Előzmény: #766593

ha nem jutott olyan nő, aki normális körülmények között akar vele nemi kapcsolatba kerülni, akkor még mindig qrvázhatott volna, vagy ki is verhette volna magának...erre az emberre a kecskémet nem bíznám, nemhogy fiatal lányok oktatását...

#766590 polgarmester Előzmény: #766330

Jaj, mán...de rosszak vagytok! Hát szabad ilyet? Igyekszem független maradni, de a ciciláncon felnyerítettem....:) gonosz, de ügyes munka

(bocs, Viki...)

"Vona pártjának IS vanna…

#765495 Margaretta

"Vona pártjának IS vannak ügyei, például a politikusok rokonainak foglalkoztatása, vagy a párt oroszbarát politikája és kötődése."

http://444.hu/2016/03/21/hallgassa-meg-ahogy-orban-viktor-a-szivere-veszi-amikor-korrupcioval-gyanusitjak

"

Vona Gábort kb. annyira rühellem, mint Orbán Viktort. Na jó, annyira nem, de nüansznyi az eltérés.

De most öröm volt hallgatni.

Ide jutottam."

Ezzel én is pont így vagyok.

#765055 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #765040

Ne légy igazságtalan! Azért "lánykorában" sokkal szebb volt!

http://kepfeltoltes.hu/view/160316/NSZ-25_www.kepfeltoltes.hu_.png

Így jár az aki egész nap csak lót-fut azért, hogy Neked, nekem, és a többi (mellesleg hálátlan) polgárnak jobb legyen! és csak éjjel van ideje néhány falatot magába erőltetni! Ráadásul ezen a képen mintha sokkal kevésbé lenne antipatikus!? Ugye? :-) Meg sem érdemeljük ezt az "embert"!!! A többi narancskomcsiról nem is beszélve.

#765050 polgarmester Előzmény: #765040

Hát igen.:( Ez a fityesz egyik nagy tragédiája, hogy tele van alakváltókkal. A jabbásodás elég hamar kialakul náluk. Vegyük pl. Tállai A-t. Pár éve még elég normálisan tartotta magát, mostanában elhűlve nézem.

Alap stylist tanács: ha nem is vagy szép, egyet mindig megtehetsz az igényesebb külsőért: légy karcsú vagy szikár! Persze ehhez le kéne mondani Mangal Icáról.