Az új FIFA elnök besározódott a Panama botrányban:
http://www.spiegel.de/sport/fussball/panama-papers-gianni-infantino-unter-druck-a-1085637.html
Az új FIFA elnök besározódott a Panama botrányban:
http://www.spiegel.de/sport/fussball/panama-papers-gianni-infantino-unter-druck-a-1085637.html
Úgy számolom, hogy Dárdaiék, a múlt heti kinos vereség ellenére, legalább 5.-ek lesznek a bajnokságban.
Persze, ha most nagy összeomlás jön, akkor nem.
A BL igazából még túl nagy falat lenne nekik.
Időziteni tudni kell.
Manapság - a migráció korában - ez szinte hétköznapi hir.
A lapok birtokába került dokumentum szerint csoportosan elkövetett erőszakos nemi közösülés bűntette miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélték Kiss Lászlót, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagját, az úszóválogatott szövetségi kapitányát, Százhalombatta alpolgármesterét. A világhírű sportvezető tettét két úszótársával 1961-ben követte el gyalázatos tettét.
bazz nagyon vaciláltam, hogy a reálra fogadjak de végülis csak döntetlenre tettem, azt azért nem gondoltam vonla hogy sikerül elverniük a barcát. :)
Már 1-1-nél azon rimánkodtam,hogy legyen vége!Jobb volt a real,gratula!
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Lang Ádám (Videoton), Bese Barnabás (MTK), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Pintér Ádám (Ferencváros)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Werder Bremen), Nagy Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Szalai Ádám (Hannover)
A HORVÁT VÁLOGATOTT IZRAEL ÉS MAGYARORSZÁG ELLENI KERETE
Kapusok: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Hajduk Split), Ivan Vargic (HNK Rijeka)
Védők: Darijo Srna (Sahtar Doneck), Vedran Corluka (Lokomotiv Moszkva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Sassuolo)
Középpályások: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Internazionale), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Internazionale), Alen Halilovic (Sporting Gijón), Domagoj Antolic (Dinamo Zagreb)
Támadók: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb)
A MAGYAR VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSEI AZ EB-IG
Március 26., Budapest: MAGYARORSZÁG–Horvátország
Május 20.: a helyszín és az ellenfél még nem ismert
Június 4., Gelsenkirchen: Németország–MAGYARORSZÁG
Az tény, hogy ezt a nem gyenge Juvét felőrölték. jó meccsen.
Nagyon tetszett a mérkőzés egyébként, forgatókönyv is izgalmas volt Bayern megy el 2 góllal az elején akkor kevésbé lett volna izgalmas.
Nagyon erős csapat de Guardiola filozófiája a fociról inkább ártott nekik vsz. :)
Küzdenek utolsó pillanatig, erős csapat jó játékosok stb stb de ez alap volt mindig is Bayernnél . Amit ő hozzátett ehhez ez a katalán stílus Münchenben összehasonlítva annak a csapatnak a játékával amit átvett szerintem rontott rajta. Jó igaz játékosok is cserélődtek részben, kiöregedtek stb.
Előtör tudod német játékosokból azért a hagyományos stílusuk de pl egész meccsen nem emlékszem szinte távoli lövésre. Felállt védelem és rálövi 35 ről izomból.
Ez a 16-oson belülről passzoljuk vissza nekem elmegy egy Barcánál mert tudom ez a normál ügymenet náluk erre kell felkészülni. :)
Hát én pedig pont így szeretem jobban a bőrnadrágosokat, mert a tiki taka mellett mennek a beadások is mivel nem 150cm az átlagmagasság, a kondíciójuk meg frenetikus, szegény juvésok a végén már minden nyílásukon levegőt próbáltak venni...
Az első félidőben kellett volna kivégezni ezt a münchent, mert a másodikban nagyon összekapták magukat... vagy nem kölcsönadni a jó játékosaikat münchenbe... :-)
Akarom mondani Psg.
Matgab , szerintem a galaktikus Real támadógépezet volt a csúcs , vagy fénykorában lévő MU . :)
Mondjuk összeengedni galaktikus realt fénykorában kiegészítve CRonadóval a mostani Barcával. Milyen meccs lenne.
Jó meccs volt kár nem Juve ment tovább. Nem bírom Bayernt mióta ez a tiki taka nagymester az edzőjük. Régen sokkal jobb focit játszottak és legalább ilyen eredményesek voltak.
Összekerülhetne következő körben Barcával birkózzanak egymással.
MU edző Lajos filozófiája a fociról az még egy fokozattal keményebb, kapura se lőni egész meccsen. Rémálom egy egy meccs:)
Kinek szurkolhatnék Bl-ben jellegtelen csapatok vannak, még Atletico talán nem egy szép foci de valami szenvedélyt belevisznek. City teljesen színtelen szagtalan csapat , Real is csak szenved .
Esetleg még Psv jó focit játszik versenyben lévők közül még nekik tudnék szurkolni.
Ksz, de én épp a Bayern-Juvét nézem!
Szerintem ez valami frenetikus, biztos jobb, mint bármelyik Barca-Arsenal :-)
rég láttam focimeccset, de ez a barca , arsenal egész kíváló kis meccs! :-)
Mascheranot mikor leigazolta a Barca , akkor aggódtam, hogy minek igazolták le, mire használják, azon kívül ,hogy a csapatfotón jó ha van egy hasonlóan alacsony ember Messi mellett...
De azt kell mondjam igazolta, hogy védekező embernek nagyon jó...
A trió meg megfoghatatlan, szerintem a valaha volt legjobb csatársor.
Ha jól látom két meccset elhalasztottak a Liga Kupa döntő miatt?
Június 29?
Mi lesz akkor a foci EB-vel?
Az is június vége, ez is június vége.
Tudtok olyan Live stream weboldalt, ahol egyszerű regisztrációval foci meccset lehet nézni, vagy én csak ábrándozom?
:-)
Ksz