juhééééé :)
elvileg lesz népsavazás :)
http://index.hu/belfold/2016/04/06/az_iden_eldol_kinyitnak-e_a_boltok_vasarnap/
Bezzeg azonnal rácuppantak mint tyúk a tak..armányra, h a stiklis Societe Generale* leminősítette az otp-t úgy, hogy 700.-ft-al megemelte a célárárát!:)))..gyorsan vettem is....
*rá is kerestem kifenék ezek, hát ....:)) röviden: "nem vennék tőlük használt autót":)
portfóliósoknak túl uncsi, majd egyszer eszükbe jut és egy sorba elintézik, hogy
"Elfogadta az ANY Biztonsági Nyomda közgyűlése a részvényenkénti 65 forintos osztalék kifizetését. Összességében 67 forint lesz az osztalék a saját részvényre jutó rész kifizetésével együtt. A kifizetés július 5-én kezdődik. A tegnapi záróárfolyammal ez 6 százalékos osztalékhozamoz jelent." írja a kbc :)
A portfolión semmi hír a közgyűlésről? Ő.o Mely döntött a 65! ft.-os osztiról (ami 6%- mint tudjuk:)
Ennek nagyon örülök, ez az egyik legjobb és legstabilabb papírom!
Az ANY Biztonsági Nyomda Közgyűlése elfogadta az Igazgatóság javaslatát és 65 Ft részvényenkénti osztalékot szavazott meg.
A Társaság székhelyén megtartott Közgyűlésen a Nyomda részvényesei elfogadták a 21,4 milliárd Ft konszolidált nettó árbevételt és 932 millió Ft mérleg szerinti eredményt tartalmazó üzleti beszámolót. A Közgyűlés az Igazgatóság javaslatára, 65 Ft részvényenkénti osztalék kifizetését fogadta el. A Társaság birtokában lévő saját részvényekre eső osztalék a részvényesek között arányosan kerül kiosztásra. Az osztalékfizetés időpontja 2016. július 5.
A régi pakkokat tartom, vettem tegnap. 1100 alatt gyűjtögetek és oszti előtt dobom is, a cél néhány % (kb.4-6 %) 1-2 hónapos távlatban.
Ha felmegy 1155 ig, akkor eladás. Ha nem, megmarad, bízva abban, hogy visszamegy a szelvényvágás után 1090-re.
Mi a stratégia? Mármint azon kívül hogy olcsón venni, drágán eladni? :)
1088-on van.
Itt a lehetőség, lehet kérem tovább porszívózni :)
Yesss!
Tegnap még felcuccoltam.
óóó a drágák javítottak valamit :)
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/120805482.html
Azt majd eladásnál akarom.
:)
Igen. Add el izibe 1075-ért. Ő.o
Nekem. Csak pl.