Zártam, valahogy nem tetszik a mai nap:))
Pozi nélküli mozi, ráadásul du. nem leszek gép előtt oszt még kibabrálnak velem, na azt azért nem szeretném, jó ez így, sok pici ezüstgaras:))
Zártam, valahogy nem tetszik a mai nap:))
Pozi nélküli mozi, ráadásul du. nem leszek gép előtt oszt még kibabrálnak velem, na azt azért nem szeretném, jó ez így, sok pici ezüstgaras:))
hali ezüstember :) te csak nyomod nyomod a businest... penge vagy.
remélem plusszos az egyenleged..
Jelen pillanatban a tegnapi lefordulási szintről sell, stop betéve, mókásak ezek a fiúk igazi esés nélkül szeretnének kioldalazni az eső csatiból, na majd meglátjuk:))
Hoppá megijesztettek zártam 0.2 eltéve:))
felhúzásban esélyes egy ráadás:)
Lehet, hogy megdöntik lefele előszőr, és onnan húzzák meg, hogy kiüssék a résbetöltésre spekizőket. Ha lesz egy öntés, ott érdemes longba szállni szerintem.:)
Igen a résbetöltésre, de onnan újra mehet lefele:)
Azért írtam a beszállómat oda ahol van, de azért csak óvatosan nekem is, inkább kivárom a lefordulást, ha az nincs akkor meglátom merre az arra:))
Üdv mindenkinek!
Ki korán kel ezüstöt lel:)
Hajnali zárás megvolt, a londoni fiúk agyalágyultságára alapozva/$/irányszerűen új beszálló nézése, 14.1-2 között optimális lehetne szerintem, na lássuk:))
Próbálj valami más táncot. Mondjuk esővárót, vagy valami hasonló rituálét.:)
Na, ha az olajnál bejött,/csak abba hagytam/ akkor itt is elkezdek dudorászni,majd énekelni, aztán táncolni:))
Ha lapát, ha nem, tölem most kapott eggyet, irány a sáv alja:))