Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#766246 rbbj11 Előzmény: #766221

amikor kicsi a gyerek, fel sem fogja, mit akarsz neki mondani, máris percenkénet egy tenyérnyom a falon. Többiröl nem is beszélve....legszigorúbb nevelés mellett is kb iskolás korig csatatér a lakás. És minél inkább nincs kert annál tovább marad csatatér.

#766221 Euroman Előzmény: #766216

attól függ milyen a nevelés....én intarziás cseresznyefa bútorok és herendi porcelánok között nőttem fel....ettől még a matchboxomat simán tologattam a padlón és játszottam a távirányítós autóimmal, építőkockámmal....nálunk nem arról szólt a történet, mint pl a szomszédunkban, ahol a Varia bútorra ragasztották a casco levonosból a csao szót, meg posztereket ragasztgattak a falra....szerintem ma sem néz ki minden gyerekes család lakása úgy ki, mintha tegnap ért volna véget a háború....de mindenki úgy él, ahogy akar

#766216 rbbj11 Előzmény: #766214

Akkor de muzeumterben elsz.. amint lenne egy gyereked, azonnal elfelejtened ezt az eletvitelt

#766214 Euroman Előzmény: #766183

nincs emelőm , és nem állok neki gyári (16 collos) és minőségi csere (15 collos) alufelninél kézi csavarlazítóval gányolni....kompresszorom nincs, így a gépi lazítást sem tudom magam elvégezni.... az alufelnik állagára is háklis vagyok, az enyém soha nincs megpadkázva, inkább állok távolabb a szegélytől, de a felniknek is hibátlannak kell lennie, ahogy az egész kocsinak is....gépi mosóba sem megy soha, egyetlen kocsim se, csak lándzsás lazítás után kézi samponos szivaccsal és szarvasbőrrel.....de minden mással is így vagyok...a fürdőszobámban mindig ragyog a csempe és a szaniterek, a konyhában a munkalap sincs összekarcolva stb.....

#766205 _pda_ Előzmény: #766169

"na most ha egy hátsokerekes benzines sportkocsim volna"

hány éve fut ez a lemez??

:))))))

#766184 KawaBazsy Előzmény: #766169

Átlag felhasználásra biztos megfelel, de én szeretek tempósan kanyarodni, ezért nyárra biztos tapadós papucs kell. Télre meg az nem jó, úgyhogy inkább cserélgetek.

#766183 KawaBazsy Előzmény: #766160

Bmeg mert lusta vagy alárakni egy emelőt, s kicserélni. Aki kényelmes, s telik rá.. :-)

#766178 polgarmester Előzmény: #766159

Áá,nemtom, jövő héten viszem szerelőhöz cakkumpakk átnézésre -lehet eladom gpk.t- -de, ha meg nem akkor-nem járok kevésbé biztonságos gumikkal. Most alufelnis, de nem tetszik igazán. Milyen fércelés? Ő.o Az én koromban? Nem érek én rá ilyesmire, ennyi dolog mellett. A bodobácsok megoldják helyettem is...asszem.

:)

#766175 Koffein Előzmény: #766162

én is gondolkodom egy ideje, hogy 4évszakosra kéne váltani. köszi az infót!

emlékszel a weboldal címére, ahonnan rendelted, mert jó árnak tűnik.

#766169 Sumér harcos Előzmény: #766160

én is ezt tettem . 4évszakost vettem weben 2014decemberben.

azóta nonstop az van fent,semmi gond nincs,elment azóta vagy 25ezret.

na most ha egy hátsokerekes benzines sportkocsim volna valszeg nálam téli és 4évszakost soha nem látna.

de erre a dieselre jo volt.

#766164 Euroman Előzmény: #766162

nekem már 1997-2001 között volt Michelin MXT nyári gumim a Seat Cordoba-mon, gyárilag azzal vettem át....azzal is nagyon meg volt elégedve, de az csak nyári gumi volt...akkor Firestone téligumit használtam...5-6 éves koráig az is jó volt, de után bár a profilja még nagyon jó volt, csak olyan 25-30.000 km lehetett benne, de kikeményedhetett, mert már csúszott mint disznó jégen....

#766162 Euroman Előzmény: #766161

igen, 4 évszakos....én eddig főleg városban használtam, nagyon jól tapad, a fogyasztásom is alacsonyabb lett...már van róla elég sok magyar nyelvű teszt, én mielőtt megvettem, minden német és angol nyelvű tesztet elolvastam róla....Golf-on tesztelték a 15 collost, nekem is az van, így az a teszt nekem nagyon jó volt....a 4 db-ot egy cseh cégtől vettem a neten, 72 K-t fizettem a 4 gumiért....csak a téli-nyári gumicsere áránek megtakarításával 5 év alatt visszajön az ára....

#766161 Koffein Előzmény: #766160

a Michelin Cross Climate 4évszakos gumedli? hóban, csúszoabb úton miként teljesít? :)