Jelen helyzetben én átugrom az ilyen kijelentéseket.
Egyik héten egy elejtett megjegyzés a kilépésről a másik héten meg ez. Passz.
Jelen helyzetben én átugrom az ilyen kijelentéseket.
Egyik héten egy elejtett megjegyzés a kilépésről a másik héten meg ez. Passz.
Köszönöm a remek tippeket, de közben megtekintettem az OTP Supra és Maxima árfolyamok alakulását az elmúlt időszakban és alighanem ezek is - legalább részben - feltörekvő piaci kötvénybe fektetnek.
Ezért most én teszek nektek egy javaslatot:
Forgassátok át a pénzetek egy részét ezekbe!
Valami ilyesmire tippelek inkább:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Bokros-csomag
Főleg a tegnapi 2020-as "lehet eurónk" bejelentés tükrében.
A 18-as választást még behúzzák, azután a lovak közé a gyeplőt.
Állítólag a feltörekvő piaci kötvényalapok jelentik a következő nagy dobást.
Én egyet sem tudok, tudtok ilyet ajánlani, ami a kisbüfinek is elérhető? Mondjuk olyan befektetési alapot, ami ebbe fektet?
Köszönöm.
Kinek mi a véleménye,mi lesz ebből ?
Az év első hat hónapjában 960 milliárd forinttal, 4477 milliárd forintra nőtt a belföldi kisbefektetők számára értékesített forint állampapírok állománya
http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/a...
.....
Nem alternatíva már sztem. Főleg úgy hogy bármikor dönthetnek és döntenek is osztalékcsökkentés/szüneteltetés mellett.
Jobban,ha az aktuális hatalom nem nyúlja le a megtakarított zsugát, nem hízlalja belőle ész nélkül a klientúrát.
Ezt látod vagy sem?
Miből gondolod?
Még ha manipulált infla adatokról van is szó: a hozam csak relatíve lehet magas vagy alacsony. Ez pedig a mai környezetben nem alacsony szvsz.
szerinted a magyar társadalom jobban jár az alacsonyabb kamatokkal, vagy rosszabbul, ha figyelembe veszed, hogy a magyar állam adóssága több, mint 20.000 milliárd forint??
Csökken a PMÁK kamata is.
3 éves: infla +2,75%
5 éves: infla + 3,25%
Szép lassan el fogják venni a lakosság kedvét ettől is, fél éves Kincstárjegy a 2%-kal már vicc kategória.
Sziasztok!
Valai nézte már a cetelem féle takarékszámla dolgot?
2.5M felett 3%-ot adnak, napi kamatozású, ingyenes vezetés, OBA garancia.
Most olvasgatom az apróbetűs részeket.
Vélemény?
Kb 1 hete újítottam meg,1 éves 2,7%,vagy 2,75%.
Novemberben meg vettem a szolgáltatómnál ezt a nyersanyag alapok alapját.Mondom ez nagyon sokat ment lefele,talán már nem fog annyit.Azóta még ment vagy 18-20%-ot.Majd fordul.Most valami 0,5xxx a szozó.