Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Néhány nyereséges cég 6%…

#766875 Fornit

Néhány nyereséges cég 6% feletti osztalékhozammal, ami nem olajos, reit meg egyéb homályos dolgok.

Csak érdekességképpen. Olyan jó beszállók nem nagyon vannak mostanában :)

1-GSK

Nagyon hosszútávú chart:

http://kepfeltoltes.hu/view/160408/D-GSK_www.kepfeltoltes.hu_.png

2-SPH

Hosszútávon nem rosz szint, de a februári aljtól jött +50%-ot. Ezért tutira nem merném most.

http://kepfeltoltes.hu/view/160408/D-SPH_www.kepfeltoltes.hu_.png

3-IPHS

Fene tudja. Nem merném:)

http://kepfeltoltes.hu/view/160408/D-IPHS_www.kepfeltoltes.hu_.png

4-NCMI

Hosszabb távon annyira nem megy semerre.

http://kepfeltoltes.hu/view/160408/D-NCMI_www.kepfeltoltes.hu_.png

5-NYLD

Új játékos a piacon. Augusztusban néhány kisebb bennfentes vétel. Bepróbálnám, ha itt sem lenne olyan messze a februári alj. Így viszont nem merném.

http://kepfeltoltes.hu/view/160408/D-NYLD_www.kepfeltoltes.hu_.png

Re: Allianz

#766507 Janicroft Előzmény: #765798

Bayer-t vettem április elsején 100.2-n, meglátjuk mi lesz belőle.

Az Allianz tetszene nekem is, viszont ha a chartot nézem, én minden belelátok. Valaki nem húzna rá 1-2 vonalat, aki ehhez ért is?

#765831 matgab Előzmény: #765824

ha rákeresel a seadrill szóra ki fogja dobni, a múltkor már megírtam valakinek.

a lényeg, hogy ha nem csődöl be addig amíg az olajár megint jó lesz, akkor jó cég lesz belőle.

A csőd elkerülését meg elvileg a gazdag norvég tulaj tudná segíteni, mert telik neki rá...

#765824 Janicroft Előzmény: #765808

A Seadrill-t 8,43-ról tartom, annak idején úgy vettem bele hogy "játékpénzt" rakok rá, mondjuk ahhoz képest azért rossz lett, főleg hogy láttam elégni majdnem az egészet. Amikor lent járt már 2 dollárnál, csak azért nem raktam bele újabb pénzt mert úgy voltam vele már eleget elégettem így is.

Mi a sztori egyébként ebben a papírban? Ha jól értem akkor az egyik nagytulaj pénzt akar bele tolni (de eddig még nem tolta be, csak eladta egy másik cégben lévő részesedését?)? Szóval a nagy felhúzás az csak a hírre volt, de igazából ez még nem történt meg? Össze tudnád ezt foglalni?

Rbbj, bocs ha itt offolunk.

#765808 matgab Előzmény: #765806

megértelek. Seadrillen napon belül volt 120% nyerőm.

Hol adtam el? jóval alatta.

#765806 Janicroft Előzmény: #765798

Ageas-t tavaly májusban vettem még 33-on, hülye voltam hogy nem adtam el 40 fölött, az egyik legjobb pozim volt, aztán 36-on még bővítettem kicsit, viszont most az év eleje óta elég sokat esett és úgy látom hogy az 50 napos mozgóátlagon nem tudja magát keresztülverekedni, ezért elég negatív most a kép számomra. Lehet eladom most még pici nyerőben, de ahogy 25% nyerőben nem adtam el, most sem akarom, mert nem egy évre vettem ezt hanem a 2015-ös TBSZ-re. Még mindig küzdök ezzel hogy nagyobb pluszban eladjam-e a papírokat (ha van ilyen szerencsés helyzet), vagy ha valamit hosszabb távra veszek akkor az se érdekeljen hogy elolvad 20% nyerő...

#765798 matgab Előzmény: #765797

nekem a kettő közül akkor inkább az Allianz.

A biztosítók közül meg az Ageas-t szokta promotálni...

#765797 Janicroft Előzmény: #765796

Mondjuk ha jobban megnézem akkor a Bayer (ETR:BAYN) még jobban tetszik itt 100 EUR körül, én úgy látom ez innen fordul és 1-2 éves távon komoly emelkedés elé fog nézni.

Allianz

#765796 Janicroft

Nézegettem a német cégek osztalékhozamait és az Allianzon (ETR:ALV) megakadt a szemem:

5% az osztalékhozam, és a részvény egy szép emelkedő trendben van ha többéves távon nézem (nem értek a TA-hoz, tehát ez nem biztos), bár ha az utolsó évet nézem csak, akkor nem egyértelmű nekem hogy merre mutat.

Mi a véleményed róla?

Re: nincs cím

#764523 Janicroft Előzmény: #764450

Nem bizony, tavaly augusztus óta ég benne a pénz... Ha jól látom most egészen 7 dollár fölé is húzták, de már "csak" 4,21-en áll, tehát lehetett itt 1 nap alat is nagyot bukni, meg persze nyerni is.

#764299 Greeny7 Előzmény: #764257

ott STRL-en realizáltam a közel +100%ot a legutóbbi hullámban, és visszavettem 5,45ös átlaggal. Lehettem volna türelmesebb is, de az alját meg tetejét eltaláni ugye... :)

Tehát ott most szintén tartás bízva a korrekt gyjben.

Van vmi konzervatív paper tipp most figyelőn?

u.: azért SRLD-ben kiülni a vaskos mínuszt nem volt egyszerű, ráadásul ki tudja mit hoz a jövő...

#764244 Greeny7 Előzmény: #764166

Én SDRL átlagáramat folymaatosan javítottam az esésben, és 2.8on egy jó nagy pakkal alapoztam. Most nulla körül vagyok, és tartom. Venni nem veszek már.

Más: én kis kedvencem, az STRL-től várok upot a jelentést követően, március második felében.

#764166 Bendeguz Előzmény: #764124

seadrillben meg még pár részvényben olyan szépen látszott a kilapulás, lassú megindulás, mégse vettem. aki időben belevett, gondolom vigyorog, meg is érdemli :)

#764124 matgab Előzmény: #764040

szép ez a minusz 15 -5% közötti ugrálás a seadrillben... Kiváncsi vagyok kik győznek a nap végére -remélem a vevők...