Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#765836 matgab Előzmény: #765835

a diebold vásárolta fel. Az is +7,6% premarketben...

Közben mire leírtam mrá 54,8...

#765835 matgab Előzmény: #765834

http://www.reuters.com/article/us-wincor-nixdorf-m-a-diebold-idUSKCN0WN23B

faxom! ezt a hírt ha láttam volna 3 napja...

Most megpróbáltam elkapni 52,5 és 53,75 között, de mire bevittem az ajánlatokat mindig addigra elszaladt az árfolyam mindig előlem.

Így jártam a K+S-nél is, aztán amikor azt mondtam, hogy veszek piacin , kaptam, akkor mindjárt nyakon is öntöttek vele most ott csücsül -30%-ban...

Közben már 54,4... bexarás...

#765690 Koffein Előzmény: #765687

jesszus, fel akarják vásárolni... :)

bárcsak a goprora is jönne egy ilyen kósza pletyi :P

#765687 matgab Előzmény: #765680

virgin america +12%??

Bezzeg amikor volt nekem, akkor csak esni tudott, meg a nagy tulaj kiszállni...

#765649 matgab Előzmény: #765595

azt írják, hogy a Nike a vegyes jelentésére 6%-ot esett a zárás után.

Azt hiszem le fogok hajolni érte, mert a profit több volt, mint a várt, az árbevétel meg alig maradt alatta és amúgy is az USD gyengülni fog a CEU régióban meg 29%-kal nőtt az értékesítés (A CEU-s devizák meg úgyis erősödni fognak az USD-vel szemben).

Az OSRAM-nál is teljesen hülye módon ütötték be , azt mai napig sajnálom, hogy nem vettem 30-nál...

#765595 Koffein Előzmény: #765593

én is figyelem a lazacos céget, de akkora rések vannak rajta, hogy ihaj... habár az oszti is jó a tavalyi év alapján 11es beszállóval éves szinten 6%nak felel meg mínusz az adók...

#765593 Fornit Előzmény: #765591

Figyeltem a lazacos részvényt amikor írtad, úgy néztm 11-11,5 közt jó vétel lehetne. Így 15,6 körül felesleges várnom. Pedig a nagytulaj részbeni kiszállása irányba tette először lefelé.

*

Mariska:

Épp tegnap olvasgattam ilyen biotech cégekről. (igaz azok nem termelik, meg ilyesmi.)

Értelemszerűen ma emelkednek amiket figyelni néztem ha egy kissé visszábbjönnének a sávjuk aljára. INSY érdekes, közel 80%-os short float, és FDA döntés egy gyógyszerükről ápr1-én. A tegnapi záró -10% lenne sáv alj környéke valami sorsjegy-harmad-fél pakkal beszállni durván, erre ma 10%-al felrántották.

mariska is hasít... :) …

#765591 Koffein

mariska is hasít... :)

www.forbes.com/sites/niallmccarthy/2016/03/22/americas-2015-marijuana-sales-higher-than-dasani-oreos-infographic/

ha volna valami normális mariskás cég, egy kis speki pakkot megérhetne