személy szerint augusztust támogatom, júliusban sok a programom. Na jó éjt, jó elemzést!
Merc neked meg jó fiúzást =P
személy szerint augusztust támogatom, júliusban sok a programom. Na jó éjt, jó elemzést!
Merc neked meg jó fiúzást =P
Nem tudom hogy ki az a júli, de nem szeretnék benne Veled találkozni... :-DDD
Én meg elemzést csiálok és nézem a fight questet :) Egyébként júliban legyen tali?
Ezt jól megkaptam. :-DDD Nekem minden nap nincs szükségem nőre, ma fiús napom van... :-D
úgy érzem ma is sok új barátot szereztem... :-))) megyek is megcsinálom a méregtelenítő teámat...
ti még fél kettőkor is itt kockultok? Nektek tényleg szükségetek van valami nőre =)
Krisztián már a vacsi elején közzhírré tette, hogy három évesen
kasztrálták. nagy kár nem érheti :)
tévedsz :))
Krisztián legközelebb diótörő lesz a központi téma, aminek aktív szereplője leszel:D
Én csak annyit mondtam, hogy nem nyilatkozok mások nevében, főleg nem kissherceg nevében. ;-) Mondtam én mást? Olyanok vagytok... most komolyan...
Legközelebb azért a nagylátószögű objektívet is hozd el... ;-)
"amúgy meg valóban, én is csak itthon a képeken vettem észre, hogy milyen csini... az elmúlt 2,5 évben amióta ismerem, fel sem tünt..."
:) ekkora süked dumát...tecik nem újpesti vagy?
Te figyu, Te mivel foglalkozol hogy iyeneket hordassz össze... merev tesstartás... :-D
Nézd meg ezt a képet...
Csodálattal és áhitattal néz reám... én meg egykedvűen hagyom.
én ezt látom a képen. A merev testtartás meg nem látszik (lásd komment)... ;-)
kisherceg nem (ex)fotomodell
másért szeretjük, nemde :)
ennek több oka is lehetne...
-nem szeretem ha profilból fotóznak... :-D
-a taxiban már néztem eleget, be is állt tőle a nyakam hátrafelé...
-kit érdekel mit beszél, oda sem figyeltem, "csak egy modell"... :-D
-a kaja-pia előttem volt, és annak volt az ideje
-pár kép alapján megítélni ezt elég merész, és ilyen következtetést levonni meg főleg...
-amúgy meg valóban, én is csak itthon a képeken vettem észre, hogy milyen csini... az elmúlt 2,5 évben amióta ismerem, fel sem tünt...
..I.. :D
és még azt sem... viszont a képek jók lettek nagyon, és ezt köszönjük... (mondjuk kissherceg nevében nem nyilatkoznék erről... :-DDD
a hangos zene miatt nem lehetett egy csoportban beszélgetni kb 3-4 részre osztódtunk, ha hallani kartuk a másikat :)
Moiser meg velem beszélt, Krisztiánnal ivott :D:D
:) soha nem nézel rá..még ha neked beszél is.. ez jött le...ja és a merev bezárt testtartás
tanulságos a klikesedés is..ha van egy nagyobb csapat kialakulnak kisebb csoportok..
az kétségtelen :)
Krisztiánnak valóban borzalmas helyen kellett ülni :))))