Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: Barbár

#768233 Sumér harcos Előzmény: #768230

részemről vörösben csak és kizárólag szekszárd,mivel kötődöm egy picit a városhoz,igy jo választás:)

Re: nincs cím

#766113 Ibiza Előzmény: #766109

a sör legyen sör szagú..a vagina az vagina illatú..(ráadásul ez is minden nőnél más).. .és ne sörszagú.. akkor már lehetne marhapörkölt szagú.de minek..

Gyerekkoromban a vasárnapnak volt rántotthús illata volt uborkasalátával.. ez a kedvenc kajám talán a mai napig is..ezért sokat főzték nekem a szülők.. nem voltam jó evő de ebből sokat ettem... a lényeg akkor már lehetne kajaszagú naptár..

Marketingnek jó.. bensőséges.. mint a szeretkezés...adsz és kapsz..

#765349 Fornit Előzmény: #764928

17.-től 9500-ért akcijós lesz a madarasteszkóban. Miket nem árulnak már...

#764912 Ibiza Előzmény: #764905

:) megérdemled. Gratula..jó lélekkel szeretettel odafigyeléssel csinálod. Csak igy érdemes.

Máig nem ittam olyat mint a tiéd.. frissen nyitva fiatal könnyű..másnapra testes..hallani sem hallottam ilyet.. pedig első alkalommal is kitöltöttem és levegőztettem kicsit.

#764910 picirigo Előzmény: #764905

Én, és a kis csapatom, aki nálatok járt már kétszer is, avatott alkeszek :)))! Mi inkább csak szeretjük a bort, és nem "majomkodva" isszuk (by Ibiza :D)! Vagy ízlik, vagy nem! Személy szerint cseppet sem csodálkozom a díjaitokon! Csoda finom boraitok vannak! ÓRIÁSI GRATULA!!!

Ui.: jó volt őket a számba venni :)))))

#764907 Fornit Előzmény: #764906

"Mind a hármunké volt már a szádba:)"

A pince titkai... :)))

Szóval Rigó ezért olyan gyakori látogató:))

#764906 kerikoma Előzmény: #764905

Ja még annyi Picirigónak, hogy a 6-ből 3-at kóstolt, mert a mi völgyünkből került 4 fajta, egyet nem tudtál kóstolni, mert a srác nem volt kinn. Janié, enyém és Palié is benne volt. Mind a hármunké volt már a szádba:)

Egyébként Pali tizenhármas bora vitte a nagydíjat. Ezt csak tudjátok, ott ujvárosba:))

#764905 kerikoma Előzmény: #763773

Csáó

Pénteken voltam borversenyen és ismét szépen kaptak a boraim! Rosék bronz és ezüst, szürkebarát ezüst, cabernet savignon ezüst kékfrankos merlot arany. Ezek mind 15-ös borok. Csak azért merek dicsekedni, mert Picirigó amikor nálunk volt a pincébe, azt mondta, hogy a merlot kékfrankos nagyon ízlik neki, azt képzeljétek a 150 mintából ez a vörösbor bekerült az első 6-ba, onnan az első 3-ba és csak azért maradt harmadik, mert 15-ös. Első lett egy 13-as, második egy 14-es é az enyém lett a harmadik. Nagyon büszke vagyok, mert nekem ez felér az elő hellyel. Picirigónak jó ízlése van:)

#763773 Ibiza Előzmény: #761922

hehe..borsznobom most -tán olvasta ibizát- leirta három eleme van a bornak a talaj a klima és a borász.. de a végére beszúr egy "zselécukorkás felhang" definiciót.. :) azéé ilyenkor gyanakoggyá kicsit lehet az unokád beleivott a borodba..és kicsúszott egy virágos konyakmeggyes ami persze a meggyes íz felett van és "fincsi savak csillognak" még ebben a szegény borban...aki még elegáns is.

#761922 Ibiza Előzmény: #761545

:) újabb fogalmak a borsznoboktól..

"kusza illat, vékony test, levesfűszeres, csiszolt savú," fehérhusú barack és fehér ribizli ízek... :DD nem ám feketeribizi vagy piros.. abból is a fehér..

#761571 Ibiza Előzmény: #761562

a bor ad lehetőséget művészkedésre.. ezek a kevert vagy háziasitott..borok.. nincs vele gondom..néha kóstolom..de nekem az eredeti bor a jó..