Ott is csak késleltett van. Egyébként lehetne.
Szerintem az a legkissebb gond barátom, többen egész nap futatjuk másnem felteszük nap végén valahova hogy más is letudja szedni, vagy átküldjük saruman-nak ha már megvan részletkérdés szvsz.
és a stooq?
ott visszamenőleg is meg van. Onnan nem lehet?
Az a gond a BUX adatokkal, hogy csak a pillanatnyi érték van meg mindig a PETI -ben.
Szóval át lehetne venni, de aki nem futtatja a teljes kereskedési időben az Amibrokert és a PETI-t, annak nem lesz meg minden BUX adat.
nem portable, csak a mentéseket így szoktam visszaállítani ( copy&paste)
majd csinálok egy rendes installt, arra lehet, h rendbejön
most mennem kell, du leszek
Lehet, hogy ez valami portable verzió, ott valóban nincs ilyen.
Az SDU. ha jól emlékszem innen szette az adatokat: http://www.portfolio.hu/tozsde/koteslista.tdp, tehát BUX intra ebben sincs.
Az FXPRO ban sem azt azért ajánlottam hogy Real lássátok a futikat, átküldve az amiba pedig ugyanabba a környezetbe lehessen elemezni. Megoldás az lesz majd ha ha Clownfish barátunk a dll.-lel kitudja szedni a PETI-böl az Index ablakból mondjuk, én megkértem rá, és szerintem előbb-utobb meg is csinálja. Ha betöltitek a BUXos adatokat, nem kell naponta felül írni egy gyertya miatt, hanem az amiban kereskedés végén Symbol, Quote Editor, A táblázat tetején megjelenik egy new, katt rá, oldalt kitöltitek a mezőket az Open Int kivételével és OK. Aki napközben legalább az adatot akarja látni az Amiban az először vegye fel a PETI-ben a Kerinfó ablakban, majd az Amiban Symbol, New, beírod BUX, és már felis tudod venni a RealTime Quote-ba.
5.2
viszont nem installálom, hanem csak máshonnan bemásolt komplett cucc
lehet, h ez a gond
nézegetem a gépen a registryt, lehet, onnan hiányzik egy bejegyzés
melyik verziót használod? Nekem 5,0 és 5,2 van, de mindegyikben ott van.
"Én a BUX-ot a Tools Auto-update quotes -nél a Yahoo Historical-ból szoktam beimportálni."
ez egyre érdekesebb
nincs ilyen menüpontom :S
maga az amiquote megvan az amibroker könyvtárban, műxik is, csak a menüből hiányzik ez a pont :o)
:)
a Markets fül alá hogy tudok felvenni új piacot?
nem találom sehol az opciót :(
jahhhh, köcce a válaszokat
mondjuk kérdezés helyett godolkodhattam is volna :))
valami adatbázis probléma miatt befejezte az ember a fejlesztést, ha jól rémlik
Régebben volt egy oldal SDU-é, Ő valahogy a PF-ről szedte az adatokat, igaz 15 perccel késleltetett adatok voltak, de talán az ő elve alapján a BUX-ot is le lehetne szedni 15 perccel késleltettet adatait!
Valahogy fel kéne venni vele a kapcsolatot!
Na ja... hát olyanom nekem sincs... talán ezzel a Spekuláns féle MetaTrader dologgal megy... de én azt még nem próbáltam.
Kár, hogy sehol nem lehet intrás BUX-ot letölteni, min 30 perces kéne!
Én a BUX-ot a Tools Auto-update quotes -nél a Yahoo Historical-ból szoktam beimportálni.
^BUX a symbol-ja.
^DJI = Dow
^GDAXI =DAX
^GSPC = S and P
^IXIC = Nasdaq
Persze ezek tényleg nem real time adatok, mert úgy napi frissítéssel lehet elérni, de elemzésre jó.