Van tányérosunk is a német adók miatt, mert az nincs a telekomon.
Van tányérosunk is a német adók miatt, mert az nincs a telekomon.
nekem "tányéros" tv vételeim vannak...."okosba" meg van oldva, hogy az összes bejön :)
Nálunk meg tegnap az analóg tv-n csak a királyiak jöttek.
Csak 2 tv-nk setup boxos, kettőn az analóg jön, de az összes adás. Eddig.
végülis "csak" 2 órát xarakodtak....15 óra után visszajött a net...
géphang bemondta, hogy gond van az Ön szolgáltatási területén.....azóta megnéztem a honlapjukon, áramkarbantartás miatt szolgáltatás kiesés, bár mindezt március 8-ra írják, az meg ugye tegnap volt....de tegnap nem volt gond....qrva anyját, hogy az ilyet nem éjszaka csinálják......
kiesel a lefedettségi zónából, hisz azt írják, hogy 98,5%os lefedettséggel rendelkeznek :))
komolyra fordítva a szót, hívtad őket? :)
Sopronban 13 óra óta nincs UPC internet. Máshol is van ilyen gond? (Ezt most mobilnetről írom...)
Mész a fenébe!
"Mert nem bírom, ha besorolnak az ótvar csomagtartósok közé."
Sehova nem lettél besorolva. Max a humortalanok közé.
" Ezt te nem tudtad, mert talán még nem láttál ilyent:)"
Belőled dől a rosszindulat.
Nem rossz, azzal a kitétellel, h az "a" pontra tkp nincs is szükség! :-)))
Hát igen,evett a penész engem is. (pedig nem is vagyok pasi) A kárörvendés amolyan frusztráció levezető lehet.
Anno biztos azt fikázták akinek gyorsabb volt a mammutja. Vagy jobban fel volt spoilerezve nagyobb agyar, hosszabb szőr..
itt egy full extrás:
https://i.ytimg.com/vi/Jvsb2mGnH78/maxresdefault.jpg
Bár parkoltatni olcsóbb volt...:(
jo, de akkor kár volt magad és az autódat felhozni a téma elején! Hisz már akkor is tudtad, h. nem egy átlagos ember vagy, így nem releváns a km-költségben sem...nem?
Ez most itt jött elő, de számtalanszor beleszaladok olyanokba, hogy mindig azzal kell megmagyaráznom magam előtt is a történéseket, hogy az 1-5%-ba tartozom/tartozunk a családdal.
Ezt már megszoktuk.
Emiatt voltam annyira vehemens a magyarázkodásban, hogy erre a megállapításra jussál:)
wow
ahogy már ez sokadjára kiderül, te nem vagy mérce az átlagos autóhasználat statisztikájában, mert ezt talán 10-böl 1 csinálja így
a