Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: UPC hiba

#764500 Euroman Előzmény: #764499

nekem "tányéros" tv vételeim vannak...."okosba" meg van oldva, hogy az összes bejön :)

#764499 Margaretta Előzmény: #764495

Nálunk meg tegnap az analóg tv-n csak a királyiak jöttek.

Csak 2 tv-nk setup boxos, kettőn az analóg jön, de az összes adás. Eddig.

#764493 Euroman Előzmény: #764489

géphang bemondta, hogy gond van az Ön szolgáltatási területén.....azóta megnéztem a honlapjukon, áramkarbantartás miatt szolgáltatás kiesés, bár mindezt március 8-ra írják, az meg ugye tegnap volt....de tegnap nem volt gond....qrva anyját, hogy az ilyet nem éjszaka csinálják......

#764489 Koffein Előzmény: #764487

kiesel a lefedettségi zónából, hisz azt írják, hogy 98,5%os lefedettséggel rendelkeznek :))

komolyra fordítva a szót, hívtad őket? :)

UPC hiba

#764487 Euroman

Sopronban 13 óra óta nincs UPC internet. Máshol is van ilyen gond? (Ezt most mobilnetről írom...)

Re: nincs cím

#763988 Láma Előzmény: #763877

"Mert nem bírom, ha besorolnak az ótvar csomagtartósok közé."

Sehova nem lettél besorolva. Max a humortalanok közé.

" Ezt te nem tudtad, mert talán még nem láttál ilyent:)"

Belőled dől a rosszindulat.

#763900 rbbj11 Előzmény: #763897

jo, de akkor kár volt magad és az autódat felhozni a téma elején! Hisz már akkor is tudtad, h. nem egy átlagos ember vagy, így nem releváns a km-költségben sem...nem?

#763897 Margaretta Előzmény: #763886

Ez most itt jött elő, de számtalanszor beleszaladok olyanokba, hogy mindig azzal kell megmagyaráznom magam előtt is a történéseket, hogy az 1-5%-ba tartozom/tartozunk a családdal.

Ezt már megszoktuk.

Emiatt voltam annyira vehemens a magyarázkodásban, hogy erre a megállapításra jussál:)

#763886 rbbj11 Előzmény: #763880

wow

ahogy már ez sokadjára kiderül, te nem vagy mérce az átlagos autóhasználat statisztikájában, mert ezt talán 10-böl 1 csinálja így