Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Humor

Re: nincs cím

#765095 polgarmester Előzmény: #765056

(Ő.Ő) én?

Dehogy linkelem, nem vagyok leszbi! Ja, hogy mell van a képen? Most látom. Én szegény Fülest figyeltem. Irina -a modell-kinyiffantotta szegény párát, nézd meg, hogy a 2. képen ott fekszik felpuffadva, kiütve, Irina meg csücsörít. (fél óráig ezen fetrengtünk barátosnővel, h milyen profi modell portfóliót rittyenthet magának a lány)

http://bulvar.parameter.sk/irina-shayk-mellei-szamarral-szelfiztek

De, neked is linkelek egy faros-bögyös-takarost, ezen ne múljon:

http://hir.ma/kulfold/egy-dundi-modell-dontogeti-a-mostani-szepsegidealt/520727

#765057 TrendMan Előzmény: #765048

Azt hittem, hogy az elkövetőt lesittelték és most majd a rendőrség jól lex szarja.

(Ez majd igy vonul be a törvénykönyvekbe: Lex Szar.)

#765052 KawaBazsy Előzmény: #765049

"Innen is látszik, h a majmoktól származunk"

Gondolom ismered a viccet, én csak az utolsó mondatot idézem: "-Lehet, h te, fiam, attól..!" :-)

#765048 polgarmester Előzmény: #765042

:)) ja. Az elkövetőt leshittelték. A rendőrség pedig lefoglalta a bűnjeleket. Amit majd bemutatnak a bíróságon.

#765043 TrendMan Előzmény: #765039

A Macko névre hallgató eredeti rém a szlovák vezérkari főnök helyettesének a fia.

Ez meg hogy?

Hiányzott neki egy kis hadgyakorlat vagy mi?

És a sok hülye most majd példaképnek választja?

#765042 Fornit Előzmény: #765039

A Shitek bosszúja :)))

A való életben betegebb állatok tünnek fel, mint amit amúgy ki lehet találni.

Két ruhagyártó divatcég …

#764520 Fornit

Két ruhagyártó divatcég vezetője beszélget:

- Oh wazz, micsoda szörnyűség történt velem. Képzeld, a múlt héten Tahitin voltam, de végig esett az eső. Mikor hazajöttem, megtudtam, hogy a könyvelőm lenyúlt több millát, és ránkszállt az adóhatóság is. És ahogy beléptem az irodámba, megláttam amint a fiam a legjobb modellünkel szexel.

-Velem még szörnyűbb dolog történt. - mondja a másik - Képzeld, a múlt héten Tahitin voltam, de végig esett az eső. Mikor hazajöttem, megtudtam, hogy a könyvelőm lenyúlt több millát, és ránkszállt az adóhatóság is. És ahogy beléptem az irodámba, megláttam amint a fiam a legjobb modellünkel szexel.

- És ez miért szörnyűbb, amikor velem is pont ugyanez történt?

- Mert én csak férfiruhákat gyártok.

Az állatorvosi rendelőbe…

#764180 Fornit

Az állatorvosi rendelőben több kutya is vár a sorára.

Egy mopsz, egy foxi, és egy dán dog beszélgetni kezd.

- Te miért vagy itt? - kérdezi a mopszot a másik kettő.

- Oh, én olyan kanos vagyok állandóan, folyton kúrni akarok mindent, a díszpárnát, az aranyhörcsögöt, a gyerek plüssmackóját, a macskát, a gazdi lábát, a cipőket. Az egész lakás ragad a kutyagec1től. Úgyhogy most hoztak kasztráltatni.

-És te? - kérdi most a foxit a másik kettő.

- Én nagy kaszanova vagyok. Állandóan kiszökök, és minden szukát megkúúrok a környéken, nemcsak az utcában, de a szomszédosokban is, az egész városrész tele van a drótszőrű kölykeimmel. Úgyhogy most hoztak kasztráltatni.

-És te miért vagy itt? - kérdik a dán dogot.

- Hát tegnap a gazdasszony nekiállt felsúrolni a konyhapadlót. Nem volt rajta más, csak egy hálóing, ami ráadásul félrecsúszott. Először csak ott keveregtem mögötte, és szaglásztam, de azután nem bírtam magammal, felugrottam rá, kitámasztottam, és jó keményen bevertem neki a f@szt!

-Uh, akkor téged is kasztrálni fognak. - monja a foxi.

- Nem, csak körömvágásra hoztak.