most vettem vodafone mobilenet-et. Valódi feltöltéss (bár kicsit drága, viszont egy feltöltéssel 1 évig elvan. Havonta 50 mb ingyen, igazi vésztartaléknak tökéletes. Plusz teló is tudja a modem funkciókat...
most vettem vodafone mobilenet-et. Valódi feltöltéss (bár kicsit drága, viszont egy feltöltéssel 1 évig elvan. Havonta 50 mb ingyen, igazi vésztartaléknak tökéletes. Plusz teló is tudja a modem funkciókat...
most 65.000,- nél tartok. Eredetileg linux van rajta, de kicserélik xp-re. 512 rammal nagyól jól ment az interteneten. 1 gb-re meg + 5000-ért bővítik.
egyébként toshiban nb100-10x
http://www.argep.hu/product_851365.html
Helyben a fenti ár, de stockysoktól olcsóbban is megveszem... :)))
Azért szentségtörés lenne lecserélni a mac oprendszerét window$-ra. :)
De mondjuk vmware-el csak lehetne alárakni azt is, viszont akkor máris kissé lelassítottad a gépet.
mac egy számítógép, leopard meg oprendszer, ahogy a windows is, tehát a macre azt teszel fel amit akarsz. :) Van mini macbook pro, az jó. Én is dolgoztam már összessel, macbook air a legjobb móka :) Az pimp. Egyébként megbízhatóak, sok lém lesz veszek egyet Én is, de még nm szórjuk, mert nincs...:)
Én dolgoztam már mac-en, nem vagyok windows mániás, legszívesebben linuxot használok.
Szóval semmi kifogásom nem lenne egy macbook ellen, de ha szívás rajta a peti/ami páros, akkor nem biztos hogy azt választanám.
ha windowst raksz rá :)) ahhoz meg talán emuláló progi kell.
Macbookkal winfoson nevelkedett sokat fog örömködni...:)
Új HPk egész jók, haveromét nézegetem, szerintem pimp, Acer szintén.
macbook.
egyszer kell megvenni, a legjobb.
én is sajnálom, hogy nem azt vettem.
Ha érdekel, szólj, haverom segít, összehozlak vele.
nos igazatok volt. Semmi szabad wifi. Piackövetésre maradt a mobil telefon.
Viszont a gyerkőcnek keresekek netbook-ot (na meg magamnak is..)
Két asztali gép és egy laptop már van otthon. A toshiba nb100-ast néztem ki (1 gb ram, 80 vagy 120 gb winc, wifi, bluetooth).
Vélemény?
Nem akarok sokat költeni rá, de ez jónak tűnik.
köszi mindenkinek. Nyaralásra kellene csak vészhelyzetnek. Ha van szabad wifi, akkor csapolom, ha nincs akkor nincs internet. Ezért most nem veszek netbook-ot.
így igaz
ezért vettem én is netbookot, hiába az erős pda
a legfőbb probléma, h nem tudsz x86 alkalmazásokat futtatni rajta
márpedig ezekre van szükség leginkább
NETBOOK! ;-)
a free wifi, olyan mint a kutya vacsorája, ne alapozz rá
pda-ra nincs virgács (jelenleg), kár felrakni bármilyen progit, csak fogja a gépet
pontosan, felejtős a téma
én egyszer az egyik időjárás progimat elfelejtettem letiltani horvátban, csinált olyan gprs számlát, h csak pislogtam
szóval, szerintem is felejtsd el külföldről a roaming gprs netet
PDA-n joval lassabban jonnek le az oldalak, mint notebookon, miután joval gyengébb a hardware.
külföldről internet mobillal, igen, lehúzás, borzalmas. Vodafonnál napi(!) 3000Ft 50Mbyte-os limittel.
Beugrott valami, a PDA-n a regional settings-et allitsd vissza hungarian-ról english-re, másképp nem működnek a midletek vmiért.