Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: buláj :o)

#76343 akpo7 Előzmény: #76335

Van olyan haverom, aki képes volt melegen is megszeretni a sört, mert szar lett a torka és nem bírja. Én képtelen lennék rá. :)

#76335 Kitano Előzmény: #76330

Csak előbb az avataros készletet a be kellene tenni a frigóba, mert ilyen melegben nem lesz megfelelő a hőfok, ha a lepedőn marad... :-)

#76333 Mercurius Előzmény: #76324

Majdnem minden hétvégén dolgozok (vasárnap is), ilyen a családi vállalkozás, örülni kell amíg megy. Most meg az ÁFA kulcs változás rendesen csinál melót.

Hétköznap meg tőzsde is van ugye, de van hogy jobb inkább átaludni a délelőttöt.

#76330 GáborGábor Előzmény: #76326

Egy régi barátom ott tanít az egyik középiskolában ...

Hm ...

Fel kéne hívnom, régen beszéltem (söröztem) vele.

#76322 Kitano Előzmény: #76321

Persze, pótoltunk benneteket is, meg a konkurenciát is, mert kb. egyszerre történt az egri gyárbezárás a helyivel.

#76321 akpo7 Előzmény: #76320

Ennek ellenére gondolom fut a sze,kér, mert az már régen volt. Egert teljesen elhagyta a cég valóban. Kár, mert egyik kedvenc városom. Néhányszor kellett lejárnom, ismerem eléggé.

#76320 Kitano Előzmény: #76319

Míg el nem ment Egerből a gyártás az egyik üzletágunk legnagyobb partnerei voltatok, ma már sajnos csak egy kisebb készáru puffer raktár van nálunk. :-(

#76317 Mercurius Előzmény: #76306

Moiser húzatta... mondta a cigányzenészeknek, hogy húzzanak elfele, elég volt a hangzavarból... :-D