Regisztráció Elfelejtett jelszó

Egyszer csak elkezd emelkedni az olajár

Re: bekecs

#763145 joepappa Előzmény: #763128

erről az jutott eszembe hogy szeretném ha cégem egy milliárddal tartozna egy banknak. :)

#763066 Pyxis Előzmény: #763058

Alacsonyabb tetőket és aljakat lehet látni a charton, inkább megy vissza a pincébe.

#763062 banyaiz Előzmény: #763060

Szerintem ami látszik, hogy a nagy év eleji lendület után jött egy kis "megnyugvás" Idézőjelben mert napi 10% olaj mozgásoknál össze vissza megnyugvás kicsit abszurd. :)

De nem az történt, hogy lezuhantunk 20 dollár alá vagy ilyesmi amilyen lendülettel kezdtük az évet még az is benne volt. hanem egy zuttyanás és most itt nagy csapkolódás. Akár stabilizálódhat is , de benne van az újabb mélypont is még. Nagy bizonytalanság.

#763060 Fornit Előzmény: #763058

Olaj nekem inkább mélyebb aljak-alacsonyabb csúcsoknak tűnik, a mai gyertya után meg indulhatna akár lefelé is.

Sok egyedi rv viszont tényleg fordulni látszik, több 10-20%-ot is ment a febr 8-i aljakhoz képest.

#763039 Koffein Előzmény: #763029

tech alapon fordulós az olaj, sdrl is kezd irányba állni... kérdés, hogy meddig? lehet, hogy most kell megtenni a téteket?

bekecs

#763029 joepappa

juhééééj!!!

van olyan olaj részvényem ami pluszban van sse 0,49dodó, viszket a tenyerem hogy realizáljak. :)

Re: nincs cím

#762747 joepappa Előzmény: #762743

hajós részvényeknél sem vidám az élet, de én megszoktam, hogy az olajosokkal szopok, a hajós szopórollert hajtsa más :)