Én 1180-1200-körül szeretném felvenni az eladói pozitúrát. Ő.o
:)
Vagy jöjjön az a fránya oszti, még nem döntöttem...Lehet feles lesz. Drágábbikat dobom, ócóját megtartom.
Én 1180-1200-körül szeretném felvenni az eladói pozitúrát. Ő.o
:)
Vagy jöjjön az a fránya oszti, még nem döntöttem...Lehet feles lesz. Drágábbikat dobom, ócóját megtartom.
végre felébredtek az eladók és felvették a pozikat :-))
Remélem érdekeltek.:) Akkor tuti a buli.
Szépen elszaladt. Idén lemaradtam róla sajnos. Ezen a szinten meg már nem veszek.
Concordeban bízom, hogy elhozza a szebb jövőt. :)
news: "Népszavazást kezdeményez a Jobbik a külföldiek földvásárlásáról"
pörögni fognak itt a nyomdagépek...minden napra egy népszavi.
akkor te is jó régen benne csücsülsz :D és mond azt, hogy nem jó érzés, amikor csilingel a postás, hogy meghozta az osztit :-))
Ez nem cicózik. Hamarost 1100.-
Ez jól elszállt. Réstöltés folyamatban.
Lassan meglesz a negyedik osztalékom egymás utáni években ha így halad, mert nem realizáltam semmit.
Most néztem meg, 2012.09.25-óta van nyomdám.
Holálá! Most olvasom én is a betet.+65ft
/Eladjam-é Károly herceget a díjnyertes tengerimalacomat is és any-t vegyek belőle?:) Vívódom.:(/
Holnap viszont csak 11-ig tudom követni.
Sikeres export, javuló jövedelmezőség
http://bet.hu/newkibdata/120753372/ANY160301QR01H.pdf
http://bet.hu/newkibdata/120753372/ANY160301QR02H.pdf
Ezért imádom még mindig, ezt a fejős tehenet:
"A 2015 -ben elért 932 millió Ft nettó eredmény részvényenként 65 Ft -os eredményt jelent. A Társaság Igazgatósága a teljes eredmény osztalékként való kifizetését javasolja a Közgyűlésnek."
Ja, csiribú csiribá és 1060+x. Már betoltam a konyhapéztet' is, így lehet- vagy szép karcsúra fogyunk a hó végéig.:)
rá se nézek és 1065?? akkor holnap kiárusítás egy a gyj után? :-P
További jó egészséget a Nyomdának! Már 1053.-
kbc hírlevél :)
"Jó formában van a Nyomda részvénye pár napja, az árfolyam már 1050 forint környékére emelkedett, kitörve a sávból. Kedden jön a cég gyorsjelentése, amitől nem várunk túl jó eredményt a tavalyi választási év után. Ezzel együtt a teljes 2015-ös évre vonatkozóan 62 forintos EPS-sel számolunk, amiből akár 64 forintos osztalékfizetés is lehet. Ez a jelenlegi árfolyam szinteken 6 százalék körüli osztalékhozamot jelentene."
kb 2012 óta kereskedem a nyomdával, de stabilan 2013 óta ülök benne. azóta csak vettem hozzá, nem adtam el oszti után sem. :)
1250? jó lesz idén. :)Akkor nem csak a rallyt várod meg, hanem tartod is osztira? valszeg évek óta gyűjtöd.
Bsz.rás, már 1049.- (még reggel belevettem)
2200 nem rémlik, 1250 ft-ot számoltak reális értéknek. persze, jövőre 2200 is elképzelhető, ha kiírnak még 1-2 népszavazást :)
:) Ha majd a címlapon lesz - szóljál. Jó, hát oda/vissza járnak a portfolosok/stockosok.
Na mindegy. A lényeg: ha csak 100-at megy innen - már szép az élet. Annyit pedig illik. (ha a tavalyi KBC-s szintet nem is említjük, ott mennyit is mondott az elemző srác 2200?:)