Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: Tanácsot kérek

#76299 Amatoregy Előzmény: #76298

opera mini oldaláról egy általános böngészőt. (mini verzio, de nem telefonhoz kötött)

szeretném ha gyors lenne kis forgalommal.

ha a laptop kapcsolódik infrán keresztül sokkal gyorsabban megy. itt a böngésző lehet a tetű mert wifi kártyával is lassú.

viszont az 50 mb mobilozással is el fogy néha amikor vezetek vagy meeting van...

#76297 NightLord Előzmény: #76293

Valahogy azt a jbed-et kell elinditani, és beleinstallálni a letöltött midletet, de baromira nem emlékszem rá, nagyon régóta nem használom (inkább opera mobile).

GPRS roaming meg mindenképp egy vagyon. Én lehet hanyagolnám...

#76296 Amatoregy Előzmény: #76295

kapcsolat ok. adatforgalom nagy. sebesség lassú. infran laptoppal sokkal gyorsabb. ha nem megyamini opora, akkor helyette az opera mobile vagy valami mas.

#76295 Amatoregy Előzmény: #76273

közel állok hozzá, hogy a telefont a pda-t meg a laptopot is kihajítom az ablakon. midlet megy, lehúzás után nem...

bocs csak most olvastam le idáig..

#76293 Amatoregy Előzmény: #76292

azt még keresem. A java midlet már megy, lehúzok egy opera minit 3.1 standard (jar, jad) kiterjesztés de nem indul el. Felugrik az ablak de semmi.

Ér ennyit az adatforgalom megspróolása nyaralás alatt külföldon, vagy jó a opera mobile beta verzio?

Mondjuk a mini jó lett volna mert gyorsan fut...

#76292 NightLord Előzmény: #76274

A mobilban valahol meg lehet adni, hogy ha modemként használod a telefont, akkor milyen paramétereket használjon. Oda kell beírni ezeket. A kapcsolatot pedig a PDA-rol kell inditani, a *99#-et tárcsázva.

#76254 Amatoregy Előzmény: #76248

Ezt akarom. A kábel ott jott bele kepbe, hogy akkor nincs anyira mozdulatlamsagra itelve. Ehhez kell usb fordito is. Tarcsazasi szamhoz mit irjak?

#76248 _pda_ Előzmény: #76247

pontosítsunk egy kicsit!

szóval, én ott maradtam le a történetről, h a mobil infra kapcsolatán keresztül akarsz direktben internetezni a pda-n.

szóval?

hogy kerül ide az usb kábel?

#76247 Amatoregy Előzmény: #76242

Usb-n osszedugni. Telo fel a netre, pda uj kapcsolat. Ennyi? Laptopnal kellett a pcsuite is.

#76242 _pda_ Előzmény: #76214

össze kell párosítani a 2 készüléket, majd a pda-n be kell állítani egy infra dial-up modemet

amikor a telefon bekonnektált a gprs hálózatra, utánna infrán keresztül tud a pda "betárcsázni" a modemen kersztül

nem lesz egy nagy csatt

#76239 666 666 Előzmény: #76229

uppssszz

nekem n560 volt anno és nokiaval blueneteztem

gondoltam a bluetooth alap a pdakban :-)))

#76237 Amatoregy Előzmény: #76229

Cserébe karcsu és megbizhato. Mini usb kabel es adat kabel kozott az aron kivul van kulonbseg?

#76229 NightLord Előzmény: #76220

Ahogy nézem az n500-ban nincs bluetooth, ez egy elég szerencsétlen konfiguráció. Az infrakapcsolat használható ugyan, de értelemszerűen szilárd felületet és mozdulatlanságot igényel.

#76228 Amatoregy Előzmény: #76220

Wifi kartyat vettem a potya nethez varosban. Masik, blutoth kartyat nem vennék már.