Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#762669 KawaBazsy Előzmény: #762513

Ezzel a díjjal amúgy semmi bajom, sőt támogatom. Én kifizetem szívesen, cserébe annyit torrentezek, amennyi jól esik.. TV-t nem is nézek már, csak az RTL híradót.

Kicsit visszatérek a hál…

#762628 tozsdenyul

Kicsit visszatérek a hálapénz témára, tegnap beszéltem hosszan egy lengyel föorvossal.

Hasonló szituból indultak, viszont ma egyáltalán nincs hálapénz, teljesen a szolgáltatás felé alakult a mentalitás, elmondása szerint már az is ritka, hogy a hazamenö beteg szóban megköszönje.

Két dolog kellett hozzá szerinte, béremelés és bünti.

A bünti elsödlegesen az orvosi részéröl érkezik, etikai elmarasztalás, fegyelmi, elbocsátás. De nem volt ritka kezdetben a büntetöper sem, jogerös ítéletekkel.

Elég sok lengyel doki ment mostanában vissza angliából...

#762627 Spade Előzmény: #762626

De azt is olvashattad h a kopaszok már ott voltak akár mikor is állt oda. A 6 óra nem jobb mint a 9 óra ha csak második hely. Akár már több nappal előtte oda kellett volna állni több embernek és kész. Mondjuk röhej de ha ez van a jogszabályban akkor ezt kell csinálni.

De fidesz is ráb@szik majd erre. Ha meglenne a népszavazás a migráns ügy már rég elfeledtette volna ők meg magukra huzzák ezt a választásokon ők is idióták.

#762625 Spade Előzmény: #762599

A legnagyobb vicc h hogy lehet h a szocikat már másodszor beelőzték? Mert akár hogy is a kopaszok előbb érkeztek mint Nyakóék. Márpedig aki előbb érkezik az előbb adhat be valamit vagy juthat valamihez, ez minden sornál így van legyen az útlevél, patika, orvos, ügyintézés. Hogy lehet az h egy "nagy" párt már másodszor nem bir kib@szott hajnalban odaállni h első legyen ha ezen neki sok múlik? Ennyire hülyék nem lehetnek. Anno a részvénykibocsátásoknál 3 napot álltunk ott baszky, itt meg egy egész pártban nincs annyi ember h végigálljon egy akár több napos sort, ha a törvényben az van h aki előbb van ott azét veszik nyilvántartásba ??? Mégis hogy képzelte Nyako komótosan felkel letusol, megissza a reggeli KV-th majd odamegy és mindenki előreengedi ???

A fidesz meg elmegy a pics@ba ezzel az ügyeskedéssel. De sztem rá fognak baszni, Jobban járt volna ha a népszavazás már lefutott volna, mert ha a választásokon kampányolják majd meg a zárvatartást az tuti h több százezer szavazatot visz majd el tőle és a klikk besz@rással meg a most forrongó egészségüggyel simán vesztheti a választásokat. Már csak nem idiota f@sz ellenzék kéne.

#762621 prospero Előzmény: #762619

Szeretetember, Te nem szereted az embereket, csak azt hiszed magadról, hogy szereted őket...És ezt szereted hangoztatni. Ez nálad szándékos megtévesztés, hazugság, képmutatás, vagy csak sima önismeret hiány?

Sajnálom.

#762620 banyaiz Előzmény: #762605

Vihar van a drótkerítéssel körbe zárt biliben ismét. :)

Kérdésedre válaszolva a logikát próbálnám segítségül hívni.

Feltehetjük első körben azt a kérdést mi abban a buli ha valaki egy ilyen körítést sem sajnál arra, hogy az Mszp-t megelőzze a beadványával?

1. Ejtett valamilyen olyan tartalmi formai hibát ami miatt el lesz utasítva a kérése hosszas huzavona után

2. Nem az mszp -é az érdem a népszavazás kiírására. xy kezdeményezte .

Ez a kettő jut hirtelen eszembe.

Másik vetülete milyen üzenete van ennek. súlyát tekintve nagyobb probléma mint az egész vasárnapi boltzár kérdése.

#762619 Ricsi Előzmény: #762616

Szokásos blabla. Mondjuk nem lepődtem meg.

Szeretem az embereket, de kifejezetten utálom a hazugságot, az pedig dől belőled.

#762617 prospero Előzmény: #762586

Ne kiabálj! Kawabazsy első bekezdése vélemény ergo nem lehet hazugság, második része állítás velem kapcsolatban, az hazugság.

De linkeld be Te vagy Ő, ami alátámasztja igazatokat.

#762612 Ibiza Előzmény: #762496

nem tudom mi bugyborákolt fel benned.. te sipákoltál sok pénz kell bele én azt mondtam át kell alakitani.. utána lehet belenyomni a zsetont..de ki kell gyomlálni azokat akik saját célra használják az állami rendszert. Vannak elhivatottak akik valódi orvosok ápolók nővérek akiknek ez hivatás nem pénzkereset mint a nyúlféléknek.. de ettől még kellően kell dotálni őket..hiszen ők a valóban értékes EMBEREK

Linkelj valamit ha már állitasz dolgokat.

#762605 Pyxis Előzmény: #762584

Kérdem, aki beadta az alábbi kérdést:

EGYETÉRT-E ÖN AZZAL, HOGY A KISKERESKEDELMI ÜZLETEK – A KISKERESKEDELMI SZEKTORBAN TÖRTÉNŐ VASÁRNAPI MUNKAVÉGZÉS TILALMÁRÓL SZÓLÓ 2014. ÉVI CII. TÖRVÉNY SZERINT – TOVÁBBRA IS ZÁRVA TARTSANAK VASÁRNAP?

erre már el sem mennél szavazni?