Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#762621 prospero Előzmény: #762619

Szeretetember, Te nem szereted az embereket, csak azt hiszed magadról, hogy szereted őket...És ezt szereted hangoztatni. Ez nálad szándékos megtévesztés, hazugság, képmutatás, vagy csak sima önismeret hiány?

Sajnálom.

#762620 banyaiz Előzmény: #762605

Vihar van a drótkerítéssel körbe zárt biliben ismét. :)

Kérdésedre válaszolva a logikát próbálnám segítségül hívni.

Feltehetjük első körben azt a kérdést mi abban a buli ha valaki egy ilyen körítést sem sajnál arra, hogy az Mszp-t megelőzze a beadványával?

1. Ejtett valamilyen olyan tartalmi formai hibát ami miatt el lesz utasítva a kérése hosszas huzavona után

2. Nem az mszp -é az érdem a népszavazás kiírására. xy kezdeményezte .

Ez a kettő jut hirtelen eszembe.

Másik vetülete milyen üzenete van ennek. súlyát tekintve nagyobb probléma mint az egész vasárnapi boltzár kérdése.

#762619 Ricsi Előzmény: #762616

Szokásos blabla. Mondjuk nem lepődtem meg.

Szeretem az embereket, de kifejezetten utálom a hazugságot, az pedig dől belőled.

#762617 prospero Előzmény: #762586

Ne kiabálj! Kawabazsy első bekezdése vélemény ergo nem lehet hazugság, második része állítás velem kapcsolatban, az hazugság.

De linkeld be Te vagy Ő, ami alátámasztja igazatokat.

#762612 Ibiza Előzmény: #762496

nem tudom mi bugyborákolt fel benned.. te sipákoltál sok pénz kell bele én azt mondtam át kell alakitani.. utána lehet belenyomni a zsetont..de ki kell gyomlálni azokat akik saját célra használják az állami rendszert. Vannak elhivatottak akik valódi orvosok ápolók nővérek akiknek ez hivatás nem pénzkereset mint a nyúlféléknek.. de ettől még kellően kell dotálni őket..hiszen ők a valóban értékes EMBEREK

Linkelj valamit ha már állitasz dolgokat.

#762605 Pyxis Előzmény: #762584

Kérdem, aki beadta az alábbi kérdést:

EGYETÉRT-E ÖN AZZAL, HOGY A KISKERESKEDELMI ÜZLETEK – A KISKERESKEDELMI SZEKTORBAN TÖRTÉNŐ VASÁRNAPI MUNKAVÉGZÉS TILALMÁRÓL SZÓLÓ 2014. ÉVI CII. TÖRVÉNY SZERINT – TOVÁBBRA IS ZÁRVA TARTSANAK VASÁRNAP?

erre már el sem mennél szavazni?

#762599 KawaBazsy Előzmény: #762584

Ez egy vicc.. Azt sem értem, miért nem álltak ki jobban Nyakóék magukért, hiszen ott volt a sajtó, mindent dokumentált. Ki kellett volna hívni a rendőrséget, mindenkit igazoltatni, nem fület-farkat behúzva panaszkodni.. Vazz elém állna egy ilyen szaros felfújt g.ci, hamar a szájába raknám a tökeit. De ilyen eset nem fordulhat elő egy demokráciában, vagy ez már tényleg nem az. Ha most ezt civilek kezdeményezték volna, akkor lehetne az utcára menni, de a szoci színekben nem szeretnék tüntetni, bármennyire is tűrhetetlen, ami történt.

Prospero meg továbbra is egy hazug propagandista, s csak égeti itt magát, de hát vannak akik kecskét b@sznak..

#762598 Koffein Előzmény: #762595

felkapja a nép a fejét nyugi, csak emlékeztetni kell majd a népet 2év múlva, ha így haladunk, akkor csak amúgy rúgják az öngólokat egymás után :)

#762595 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762580

Prosperóval befejeztem! Ismét! :-) A nép már szinte semmire sem kapja fel a fejét mert már megszokta. (sajnos) és mindig van lejjebb, még innen is. Ezek bármire képesek és képesek is lesznek ha veszélybe érzik a hatalmukat, mivel most már néhányan közülük is kezdik úgy érezni, hogy egy elvesztett választás után néhány szívlapáttal találkozhatnának szembe. Persze mindannyian tudjuk, hogy nincs mitől tartaniuk, hiszen ez egy következmények nélküli ország! Annyit tennék még hozzá, hogy Polt Péter a qrva anyád!

#762593 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762577

Kedves "Barátom"

Azok után ami a mai napon az NVI irodánál történt, a helyedben köpnék egy nagyot és aláállnék vagy bele!

#762592 Ricsi Előzmény: #762590

Ha idemásolok 5 linket, amiben egyértelműen hazudtál, akkor megigéred, hogy soha többet nem írsz ide egy szót sem? Mármint erre a fórumra?

Most megmutathatod, milyen legény vagy a gáton, nekem meg megér kb fél óra keresést.

#762591 Koffein Előzmény: #762590

elégé link alak vagy, de ebbe ne menjünk bele :) aztot áruld már el nekem, hogy miért véded ennyire ezeknek a senkiháziaknak a seggüket? :)