Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#762547 prospero Előzmény: #762543

Szóval szeretnél több adót fizetni, hogy legyen fedezet a 13.havi jóléti intézkedésekre? Egy okkal több, hogy eltöröljék a cafeteria adókedvezményét és szünjön meg az egész.

Mindeközben a januári ktgvetés minden alrendszere szufficites - amire még soha nem volt példa. Nem lopták el. Nahát!

#762545 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762541

Most nehogy hozzám merjél szólni a választásokig, mert olyan idegállapotba kerültem, hogy addig már nyugtatókon kell élnem! és attól tartok, hogy utána is! :-)

#762544 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762541

Igazad van! A kereszténység legalább olyan távol áll tőlem mint a fidesztől meg a kdnp-nek nevezett megélhetési xarháziaktól! Abban is igazad van, hogy egy fideszesnek halvány fogalma sincs mi az a bűnbánat! Elvégre azt sem tudja mi az a bűn! Isten segítségével meg csak Mészáros Lőrinc mint tudjuk.

#762543 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762539

Mit akart megszüntetni az Orbán?? Ja! azt természetesen nagyon szeretné ha mindenki két darab üveggyöngyért robotolna a földjein! Mellesleg ki akadályozza meg a fényességest, hogy fizetést emeljen azokon a területeken ahol ezt megtehetnék? Ki akadályozza meg abban, hogy visszaadja a 13 havi nyugdíjat, a tanárok 13. havi fizetését, stb? Amúgy xarok a cafetériára, de evvel nincs mindenki így! Jó ha tudják, hogy én mellettük állok! :-) A lényeg! Szájhős, szélkakasnak már rég lejárt az ideje, olyan büdös már, hogy a Tv-n keresztül sem bírom a szagát elviselni. DE! sajnos még évei vannak arra, hogy még mélyebbre taszítsa az országot. Nagy túlélő a pasas. Persze ehhez kell egy ostoba nép is! Az meg adott! Téma evvel részemről lezárva, mert gondolom Te is észrevetted, hogy mostanában csak takarékon politizálok!

#762541 prospero Előzmény: #762540

Sőt van aki minden héten! :-)!

Bár nem hiszem hogy lenne fogalmad arról, hogy a gyónás bűnbánatot jelent. Aki pedig komolyan bánja bűneit - azaz megtért - igyekszik elkerülni, hogy újra vétkezzen - Isten segítségével.

Szóval a kereszténységet nagyon nem kellene ide keverni. Kösz.

#762540 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762537

Pedig nagy keresztények ám! A "lelkiismeretesebbje" például minden ellopott milliárd után elmegy gyónni! Van amelyik már haza sem megy a templomból(ezeknek javallott az otthoni gyóntató izé felállítása) mert mire kész lenne a gyónással már meg is érkezik az SMS az újabb lopott csilliárdról! Kitartás! :-)

#762539 prospero Előzmény: #762529

Orbán két éve már meg akarta szüntetni az egész kócerájt, mondván fizetést kapjanak a dolgozók a munkájukért ne cafeteriát. Most kapott ehhez egy kis muníciót az Eu-tól, meg a francia jegyüzérektől. Ne felejtsétek majd megköszönni nekik, ha ez lesz a válaszlépés. Versenyezhetnek a nulla cafeteriáért.

#762538 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762532

Hát sok hasznosat nem kellene lebontani! Pedig ennyi pénzből még az is előfordulhatott volna, hogy talán értelmes dolgokra költik... de reménytelen. Amúgy Te milyen kórházfejlesztésekről beszélsz? Azt halkan megjegyezném, hogy fizetünk ám tb járulékot is! Legalábbis én igen.. Ja! A várkertbezárt valóban lebontható(bár szétesik az magától is) Legalább annyiszor mint ahogy átadták! Az iskolákat is visszaadhatnák az önkormányzatoknak ! Jól látod! A kutyámnál jobb helyen lennének mint az államnál! és ez kb minden állami fenntartású intézményre igaz. A helyzet az, hogy elkúrtátok! Nem kicsit, nagyon! Tehetségtelen, útonálló tolvajok (bár ebben nem is vagytok olyan tehetségtelenek)vagytok akiknek semmi sem elég. De közeleg az igazság pillanata! 20-30 év, és el is érkezik! :-)

#762537 Koffein Előzmény: #762535

úúúúgy úgy, kérlek szórj a földre száraz kukoricát, majd csupasz térddel térdelj rá és mondj el hangosan 100 mi atyánkat, ahogy a rendes keresztény néppártba szokás. :)

#762535 prospero Előzmény: #762534

Hibáztam! Nem vettem elő a közbeszerzési értesítőket 6 évre visszamenőleg. Mea culpa!

#762534 Koffein Előzmény: #762532

a tatabányai közművilágítás kihagytad a felsorolásból, meg amúgy is, az ott lakók szemét sérti a világítás.

#762532 prospero Előzmény: #762529

Tök jó ötlet! Fizessék vissza de úgy, hogy bontsák is le amit abból építettek, a síneket szedjék fel, az utakat, autópályát, közműveket bontsák vissza, stadionok helyét szórják be sóval, ipari parkokat szüntessék be, iskolafelújítást, kórházfejlesztést visszacsinálni, hiszen úgyis csak fideszközeliek nyertek pályázatokat, várbazárt bombázzák le, 4-es metrót temessék be, kecskeméti közművilágítás fejlesztést is vissza az eredeti állapotba. Az iskolákat adják vissza az önkormányzatoknak, akik folytatják a 2009-es terveket és majd bezárják őket önként.

#762529 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762523

Na ja! Betegnek fáj a lába, ****n@k sz@rakodjunk vele, vágjuk le őket oszt jó napot!(sőt a kezeit is!) Vagy ha már ez is túl sok macerával járna, akkor gyorsabb és olcsóbb megoldás ha lábai közé lövetünk! Szerintem pedig ezt a kontár-tolvaj-aljas kormányt kellene megszüntetni visszamenőleges hatállyal! és visszafizettetni velük azt a néhány ezer milliárd forintocskát ami eddig hozzátapadt a kis kezecskéikhez! Na! Szerinted jó ötlet?!? Neeeem?? Gondoltam....

#762526 Koffein Előzmény: #762523

egyetértek, annyira jól teljesítünk, hogy nem is kell az a hangyafingnyi plusz juttatás, ami maradt :D

#762523 prospero Előzmény: #762487

Meg kell szüntetni a cafeteria adókedvezményét. Legalább senki nem fog rinyálni miatta.

#762518 Ricsi Előzmény: #762513

Nem felejtem el, dehogy felejtem, hiszen perszehogy itt a legjobb, tehát ha ott nincs, akkor balekok, bénák, nem életrevalók, és szarabbul teljesítenek, tudom én.