Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#763443 Kiss Zoltán Előzmény: #762186

Azt szeretném megkérdezni,hogy ha az Erste tl32 kiütési alaptermék ára 1.687 és azt a BÉT kereskedési ideje után érte el,este fél hét körül,de holnap mondjuk reggel a BÉT nyitásakor mondjuk 1.760-on áll,kiütődik-e?

#762365 Koffein Előzmény: #762363

köszi! ha majd lesz időd, a hasbrot is megnézed, meg a fordot? anno elemezted a fordot, de az nem az autógyártó volt... az f tickerrel rendelkezőt kellene... :)

látom goproba egyet látunk, ha átküzdi magát, a csökkenő csatornán, akkor kezd hasznot termelni... reméljük nem pattan vissza... :)

#762186 rbbj11 Előzmény: #762185

sztem ha bármely us-tech hiradástechnikai rv-t egymäs melle teszed, hasonloak a grafikonjaik...mär csak azért is, mert alapkezelök es büfik szektorokat vesznek. Azs is lätszik, h elmult 2 evben felülteljesitette almat, meg ugy is, h. alma folyamatosan alacsonyabb ertekeltsegen forgott

#762185 Koffein Előzmény: #762155

szerintem a másodlagos hírek mozgatják, ha nem is a céggel kapcsolatosak, hanem a telefongyártók eladási hírei pl ha összehasonlítod az aapl-el, akkor megegyezik az utóbbi 2-3év, amióta nfc chipek kerültek a szifonokba http://i.imgur.com/9ZPSndo.jpg de ez csak az én meglátásom... :)

#762184 rbbj11 Előzmény: #762183

ha bízol csak a szegmens elmult 2 év trendjének folytatásában, akár csak lelassult tempóban is, akkor mär most el kell kezdened venni, mert amint tombol bika lesz, huzni fogjäk durván

#762183 Koffein Előzmény: #762180

köszi, hogy ránéztél! egy amcsi fórumon olvastam, hogy piacvezető nfc chip gyártás terén, így ezen a vonalon elindulva, az nfc piac felfutóban van, több nfc-s teló, több chip eladás... meg ahogy nézem nem csak ebben utaznak, hanem szerteágazó a tevékenységük... no meglátjuk, figyelőlistára felkerül...

#762180 rbbj11 Előzmény: #762152

félvezetökben nem vagyok otthon, de nagyon szép felszálló ágban van bevételek, profit terén, és a mostani korrekciós normális értékeltségre is lehozta, ha vki jobban ismeri a szektort, akkor lehet, jó ötlet venni

#762179 rbbj11 Előzmény: #761622

en meg mindig tartom, jo kis fundäs befektetes lett belöle, es szepen emelkedik

#761622 matgab Előzmény: #761621

Kors-ot is firssíthetnéd, mert nem tudom, hogy a hosszútávú eső trendből kitört már, vagy még benne van...

#761509 matgab Előzmény: #760839

A Mylan jól beesett. Még jó hogy csak figyelőlistára tettem és még nem vettem.

Talán most kellene?