A cigi fogyaszt. Láttam, panasz volt a térfogatodra. :)))
A cigi fogyaszt. Láttam, panasz volt a térfogatodra. :)))
köv alkalommal már Én is cigizem :D
Remélem, eljutok! Főleg, h. Moisert már lelki társamnak tituláltad a dohányzás miatt tegnap. :)))
köv tali után majd megnézlek :)))
A péntek éjjellel kapcsolatos meglátásdat absz. osztom. :)
Látom, este nagy volt a forg. :)
:)) oltógép :))
Na itt meg mi van megint, hímsoviniszta afterparty? Csórikáim, péntek éjjel itt csorgatjátok a nyálatokat, ahelyetthogy akcióznátok valakinek az ágyában... ejnye bejnye.
:-))))))))
Exmnbs-t vihetitek. Rajmundka, jók lettek a képek, Köszi! Moiser tényleg jól néz ki, francba, én meg egész este Téged meg Jónásjózsit, meg az önkéntes lengyel néptánckórust sasoltam (közben kezünk az asztal alatt, jól lebuktunk).
Igen. én voltam a vetélkedőben (is), de nem vagyok rá büszke. Amúgy meg csalás volt az egész. Ne higgyetek el semmit amit a tv-ben láttok!
fotózásra exclusiv jogok megszerzésén munkálkodom.
felőlem mellé ülhetsz, de semmi bizalmaskodás.
Meg kell jegyeznem, hogy az első regisztrálók között voltam és rögtön saját fotóval kezdtem, tehát valszeg én vagyok az első =P Bár többnyire valami verda is volt a képen, vagy a feleségem is mellettem, azért figyelmes szemlélő engem is felfedezhetett. Pl ha ezt a képet figyelmesen megnézitek egy autót is felfedezhettek rajta: http://www.intelligenthumor.com/adventuresofperry/Car-girl.jpg
Én is így tűntem el a képeken =)
Persze azt elismerem, hogy lilia nálam látványosabb, így sokan őt vették észre először =)
A legközelebbi fórumtalin a moiser melletti helyekre helypénzt szednék =) Jogdíjamat természetesen majd kérem az ötletért.
jó éjszakát fiatalok!
a nők kortalanok :)))
és valoban érdemes oda elnézni? Korunkbeliek is kherceg? :)
több csaj van ott, mint itt, el kell ismerni :))