Már minuszos....bámulatos!
Már minuszos....bámulatos!
parádé.
Hogy tenném belé a...
Nem akar ez menni sehovásenem!
A legtermékenyebb időszakomat vagyok kénytelen gép közelébe tölteni ezen cafat miatt. Oszt csodálkozunk, h nem gyarapszik a nemzet...
hmmm irigyellek..
A reggeli 'csúcs' én voltam - nagyon okosan - mert elgépeltem egy ezressel az ajánlatot...
Én meg, hogy ilyen óriás pakkokkal húznak rajta 150 pontot...
Én is vmi ilyesmi miatt vagyok bizonytalan a shortjaim miatt...
...ha megismétlődik a story (ami jelen esetben nem lenne más mint egy medve piaci korrekció,beültetés shortkirázás a csökkenő tető vonaláig) akkor most 1-3hét long is jöhet
az pedig buxot simán tolhatja felfelé 800-1200 pontot, a mostani longot ott shortba fordítva tetszetős profit végható zsebre
csak hát ott az a "HA"
http://kepfeltoltes.hu/160216/spi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
...kiderül
kicsit nagy a gap
nem élvezet....
a java része én voltam, brutál nehéz ilyen piacon fordulni, mivel ritkábban tudok ránézni, ha idő van "nagyobb" tételben veszem/adom ilyenkor alap esetben a 30kontraktus fordulásánál 60at kell mozgatni és ha nincs idő egybe-kettőbe-háromba tolom be :( ilyenkor megy 800ról 940re :( főképp ha más is pont akkor akar venni, aztán ahogy szokott vissza 800alá,hm, de ez ilyen
shortok zárva 800-940között ( volt rajta hál ISTENnek vagy 600pip) és fordulás longba
egész nap valahogy nem volt eladó, ha kitart usa öröme, és kína nem cseszi nagyon el, akár indulhat is egy fel kör
...kiderül
Az a röhej, h kavicsokból meg lehet csinálni. Pár db-ok mennek, még otinál is. Tényleg, akár menőmanót is rajzolhatnának...
Az alakzat neve M ! :D
Reggel feltépés,majd vissza,újra fel majd le....remélem élvezte aki csinálta.
Feltámadtak a helyi hősök....
:) ...
Hótgyengék vagyunk...
Itt csak vén q...ák vannak! :D
Herceg ez beugratós kérdés? :D