Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1612

Hogy tenném belé a... N…

#761986 Matahary

Hogy tenném belé a...

Nem akar ez menni sehovásenem!

A legtermékenyebb időszakomat vagyok kénytelen gép közelébe tölteni ezen cafat miatt. Oszt csodálkozunk, h nem gyarapszik a nemzet...

Re: ds

#761876 Borska Előzmény: #761685

...ha megismétlődik a story (ami jelen esetben nem lenne más mint egy medve piaci korrekció,beültetés shortkirázás a csökkenő tető vonaláig) akkor most 1-3hét long is jöhet

az pedig buxot simán tolhatja felfelé 800-1200 pontot, a mostani longot ott shortba fordítva tetszetős profit végható zsebre

csak hát ott az a "HA"

http://kepfeltoltes.hu/160216/spi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

...kiderül

#761541 Borska Előzmény: #761514

nem élvezet....

a java része én voltam, brutál nehéz ilyen piacon fordulni, mivel ritkábban tudok ránézni, ha idő van "nagyobb" tételben veszem/adom ilyenkor alap esetben a 30kontraktus fordulásánál 60at kell mozgatni és ha nincs idő egybe-kettőbe-háromba tolom be :( ilyenkor megy 800ról 940re :( főképp ha más is pont akkor akar venni, aztán ahogy szokott vissza 800alá,hm, de ez ilyen

shortok zárva 800-940között ( volt rajta hál ISTENnek vagy 600pip) és fordulás longba

egész nap valahogy nem volt eladó, ha kitart usa öröme, és kína nem cseszi nagyon el, akár indulhat is egy fel kör

...kiderül

#761515 Matahary Előzmény: #761514

Az a röhej, h kavicsokból meg lehet csinálni. Pár db-ok mennek, még otinál is. Tényleg, akár menőmanót is rajzolhatnának...

#761514 Waszeitung Előzmény: #761511

Az alakzat neve M ! :D

Reggel feltépés,majd vissza,újra fel majd le....remélem élvezte aki csinálta.