Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: Csuhéj

#76116 Amatoregy Előzmény: #76110

ez igaz, de Lillia volt az úttörő nem?

Mondjuk hétközben oda megyek ahova akarok, de a hétvégét a családnak szentelem...

De ez csak én vagyok...

#76114 Lovax Előzmény: #76096

Mindannyian nagyon szépek vagytok, a legközelebbin mindenképpen ott leszek én is! (most is csak az tartott vissza, hogy ma jöttem haza Dániából).

De raymundka, mondd már el hogy ez a nick neked honnan jött? Némi ellentmondás feszül a kép és a nick között. :)

#76112 Hathor Előzmény: #76105

A hétvége tényleg jobb lenne, nem a hétköznapok teljesen gebaszok, ezért sem vagyok 16.35-22.00között soha

#76110 raymundka Előzmény: #76101

Avatarként is felnyomhatjuk az acunkat ide.

Moiser például nem szarozott és Herci is talált egy

fotót a fiók mélyén.

Vicces, h a topiktali m…

#76107 KawaBazsy

Vicces, h a topiktali már lement, mégis ez a legpörgősebb fórum. OTP, ehh..

#76106 Ibiza Előzmény: #76104

ettől érdekes :)

annó írogattam egy fórumra és elmentem egy talira utána Összekacsintós..belterjes lett..pocsolya lett..

ibiza kb ilyen.. éppen ibizán :)

#76105 Kissherceg Előzmény: #76104

tudom, olvastam :) Lenne igény júliusi találkozóra, mivel erre sokan nem tudtak jönni? Illetve hétvégére essen?

#76101 Hathor Előzmény: #76092

látom mindenkit érdekel, hogy ki milyen lehet?! nem lehetne egy bolgot vagy mit csinálni, ahova mindenki felrak 1képet magáról? és ennyit megtehetnénk, mert tényleg fura, hogy kinek is szólogat be néha az ember.. vagy a személyes profilba mindenki felrakna egy képet.

hüleség?

#76095 Ibiza Előzmény: #76089

a kisugárzás vagy van vagy nincs azt az anyukájuktól kapják a hölgyek.. erre nincs program..

és még lakik benne pár dolog...

de bocs hogy belekuruttyoltam a taliba mikor nem is voltam ott.