Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#760724 Turkoglu Előzmény: #760708

Ezek most gyakorlatilag egy megtervezett rablást visznek véghez, legalábbis az ügyleteikből egyértelműen ez jön le, tökéletesen hülyének nézve mindenkit...

Viszonylag normális dolgokkal kezdték a kormányzásukat, persze vannak nyilván akik ezzel sem értenek egyet, de az alapkamat rendbetétele, fogyasztás adóztatása stb... volt egy két elfogadható húzásuk amiből simán bejött annyi többlet, hogy komoly átalakításokba kezdhessenek, vagy akár egy nullás költségvetést megcsináljanak...

Ehelyett idiótábbnál idiótább dolgokat csinálnak... és belehazudnak a képembe homlokegyenest mást mint a tények...

Az ellenzek az meg egy kalap...

Szerintem egyedül az LMP az aki valamennyire próbál rávilágítani dolgokra, mondom ezt úgy ,hogy nem vagyok a nagy liberalizmus híve, de jelenleg ők azok akik valamit próbálkozgatnak...

Szóval nem tudom mi lesz ennek a vége de jó lenne ha egyszer már tényleg el lenne számoltatva néhány népnyúzó tetü, ha máshogy nem legalább a jó isten által...

Látnám egyszer ezt a Lázárt, Rogán-t, Szíjjártót ahogy egy kórházba feküdve hörögnek perforált gyomrukkal...

#760716 KawaBazsy Előzmény: #760708

"mencsük meg mint Margareta a migráncsokat"

hEHE, látom ebből fórum szállóige lesz.. :-)

#760708 Ibiza Előzmény: #760699

megbuggyantak teljesen.. már csak a matolcsy aki teszi a dolgát de az sem normális.. de legalább tesz valamit..van egy víziója..

lázár változott..de én nem hiszek neki.. kutya meg a szalonna.. vagy halálközeli élmény.. vagy politikai előrelátás..

talán fideszből kialakul egy új párt..lázár varga?

sztem teljesen begőzöltek..talán tavaszra össze akarnak hozni egy felfordulást?..ahol lemondhatnak.. az időközi választást így is elvinnék..és még le is tudják kereskedni..

Az ellenzéki pártok semmik.. csak a károgás és az ellenállás.. semmi konstruktivitás..

Ha komoly ellenzék lenne meghirdetné saját programját..saját kormányát.. és azok a szakpolitikusok nyilatkoznának értelmesen..

Ebből látszik a politika a hatalomról.. a szerzésről klikkesedésről szól.. a termelői javak megszerzéséről..

Talán az van most - ami hallatszik is.. gyorsban le akarják hívni az eus pénzeket..mert tudják ezen források megszüntével gondok lesznek.. autógyárak multik viszik a gdp-t.. a haszon meg kireppen..

megint el lett b@szva az idő.. pedig minden lehetőség meg lett volna az értelmes átalakitásra..

egy szintig csökkentett bérjárulékok..mezőgazdaság fellendítése..(most gondolom beindul a fideszes újparasztok és eus pénzek okán)

De nem ..buta kommunista ideák.. a gondoskodó állam..meg hasonló zagyvaságok.. miközben a felelős gondolkodásra kellene nevelni az embereket.. nem az.. vegyünk a parasztnak hűtőt mosógépet..ha kockáztat és veszít akkor mencsük meg mint Margareta a migráncsokat..

#760699 Turkoglu Előzmény: #760663

Ezek tuti nem normálisak... lassan tényleg ott tartok már én is, hogy ezeknél bárki jobb lenne...

#760673 Koffein Előzmény: #760671

jaaaaj már, kell terelni a figyelmet... bezzeg a fityeszesek tiszták, mint a ma született bárányok... az egész vagyonnyilatkozatos balhét be kéne szüntetni, mert egyik sem a valóságot írja... :-/

#760617 Turkoglu Előzmény: #760614

Gondolhatod, hogy jó kezekbe kerülnek vigyáznak az értékeinkre a fiúk...

Addig nem nyugszanak míg mindent amíből pénzt lehet kifacsarni meg nem szereznek...

A nagy föld osztogatás után pedig megemelik majd a földtámogatásokat szerintem, ez lesz a következő nyúlásuk majd figyeld meg...

#760587 Turkoglu Előzmény: #760503

Szerintem sincs helye, de látod valakik valamivel elégedetlenek jogosan, akkor ott egyből megjelenik az összes bukott ellenzéki párt és elkezdi hirdetni az igét, na persze a fülkések is ugyanezt csinálták 8-10 éve azt is tegyük hozzá...

#760530 Koffein Előzmény: #760516

vidám vasárnap? :D mintha vitézy dávidka is ott ülne + pirosba az nem duró dóra? :-P

#760528 banyaiz Előzmény: #760527

Valami jele csak van ennek a munkahelyen , hogy kivan idegileg. Mi a búbánatnak van akkor ott pszichológus ha nem ezért, hogy rajta tartsa a szemét az állományon? Ez is kb valami olyasmi lehet gyártsunk róla papírokat aztán minden oké. Munkaidőt eltöltöttük hasznosan.

Durvának tartom ezt a sok esetet még akkor is ha teljesen biztos nem lehet kizárni .

Olyan az oktatásunk min…

#760527 banyaiz

Olyan az oktatásunk mint most a rendőrnő öngyilkosságánál az ott elhangzó pszichológusi hozzászólások.

Van egy fegyveres testület annak vannak pszichikai követelményei , folyamatos szűrés gondolom, papíron.

Nagyon szívesen megnézném milyen pszichológiai felülvizsgálati jelentések készültek róla és milyen dátummal.

Megtörténik ez az eset nyilatkozik Végh rendőrségi fő fő pszichomókus általános humbug . B+ . Nem egyedi eset hány rendőr lett így öngyilkos az elmúlt években saját fegyverével.

pszichikai szűrés egy nagy 0, odakerül egy 20 éves fiatal és lelövi magát elmúlt években legalább 3-4 ilyen esetre emlékszem. Elvileg egy szűrt állománynál.

Na valami ilyesmi az oktatási rendszerünk papíron nagy követelmények , nagy dumák aztán a valóság meg ilyen ébren alvás.

#760526 banyaiz Előzmény: #760470

Gyerek szempontból közelítjük akkor neki nem az a lényeg mik a háttérben a szervezési kérdések. Hanem az ha már ott kell töltse az idejét akkor minőségi emberek hatékonyan tanítsák. Minél több mindenre és alaposan.

Ha nem így van akkor a kocsmában is üldögélhet fele időben. Kb ugyanaz lesz a végeredmény. :)

Nehéz ügy.