Re: nincs cím
Turkoglu Előzmény: #760708Ezek most gyakorlatilag egy megtervezett rablást visznek véghez, legalábbis az ügyleteikből egyértelműen ez jön le, tökéletesen hülyének nézve mindenkit...
Viszonylag normális dolgokkal kezdték a kormányzásukat, persze vannak nyilván akik ezzel sem értenek egyet, de az alapkamat rendbetétele, fogyasztás adóztatása stb... volt egy két elfogadható húzásuk amiből simán bejött annyi többlet, hogy komoly átalakításokba kezdhessenek, vagy akár egy nullás költségvetést megcsináljanak...
Ehelyett idiótábbnál idiótább dolgokat csinálnak... és belehazudnak a képembe homlokegyenest mást mint a tények...
Az ellenzek az meg egy kalap...
Szerintem egyedül az LMP az aki valamennyire próbál rávilágítani dolgokra, mondom ezt úgy ,hogy nem vagyok a nagy liberalizmus híve, de jelenleg ők azok akik valamit próbálkozgatnak...
Szóval nem tudom mi lesz ennek a vége de jó lenne ha egyszer már tényleg el lenne számoltatva néhány népnyúzó tetü, ha máshogy nem legalább a jó isten által...
Látnám egyszer ezt a Lázárt, Rogán-t, Szíjjártót ahogy egy kórházba feküdve hörögnek perforált gyomrukkal...