Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#760640 polgarmester Előzmény: #760610

ki tudja? de-nincs rizikó érzésem. +2 negatív hírt is gyártottak ma a Shortrfóliósók -ami poz. jel :) 03.04 gyorsjelentés+Moody's vizsgálat (ezt bezzeg nem írták).Lehet csikicsukizni- ha van 5.8-.9-ről azt lehet adni, visszavenni- 80-150ft-ot lehet rajta fogni/db, de nem aggódóm, nem romlik ez meg ...ja, h vett egy axát is közben, hát biztos rosszul megy...

Re: AXA

#760627 banyaiz Előzmény: #760536

Szerintem jó, bárcsak az mkb-t bb -t is megvehették volna. Valami értelme lett volna a forradalmárkodásnak is legalább. :)

Nagyon jól tartja magát idén, pl ma is. Tetszik úgy az egész lehet nem más mint a felminősítési várakozások, de Raiffeisennél komoly ct csökkenés is volt. Amire már várunk régóta meg is indult csak sajnos bejött ukrán orosz műsor.

De a viselkedése idén eddig nagyon bivaly.

#760610 matgab Előzmény: #760572

olyan eladás érzésem van... Lehet, hogy ki fog lőni??

Vagy nem adom el és ezért inkább visszazuhan?

Vagy eladjam a felét és akkor örülök akkor is ha felmegy és akkor is ha esik?

nem jó ez a kétség.

AXA

#760536 Papus_stock

Megvették az AXA-t.

Ez most jó vagy nem jó, ez itt a kérdés ?

szerk. : Most látom már fenn van :(

#760422 polgarmester Előzmény: #760370

No no. A certim röppent el. Ma visszaveszem. +beállítok egy eladási árat is. Teljesül amikor teljesül.

TBSZ, NYesz: részvény. Elfér az ott. +OTP-rá se ránt a fibo-ra. Most várjam ki amíg leesik 5100-ra?:) Miko'?Március 04: Moody's. Na tessék, közbe meg már megint 6 felett van. Mégneses ez...

#760370 Sumér harcos Előzmény: #760355

ez valóban érdekes szituácio,de. 11kor még "megtartom,mert tavaly is dőlt a lé",

erre ugy megtartottad,hogy már tegnap elment:)

#760361 polgarmester Előzmény: #760330

Ááá, nem is értem miért mondod. :)De, ha tudsz egy jó szaftos Lótépé menedzseri állást, feléneklem én. Simán.

Amúgy nem egy nagy etvasz. Csak bele köll venni amikor ócó, oszt megvárni a felmin...ill. amikor felmegy. A nagyok megírták a sorsát még tavaly az első n.évben.

Advice: Holnap, ha beesik ne felejtsetek el jó sokat venni!

(a jutalékot a raiif.nes számlámra kérem- maradok tisztelettel)....höhö

#760355 polgarmester Előzmény: #760328

"Csúnya napot zárt a magyar tőzsde

Az olaj volt a főbűnös." szegény oil.

Holnap várom 5930 körül. SALE!

Közben nézem, tegnap elmentek a longcertijeim. Azt se tudom mikor állítottam be. Ő.ő Jobban keresek, ha nem kereskedek. :) Hu, ma még nem is ettem, kéne egy kis pizza ...calzone...erre az esős napra...Megnézem digóékat...