mivel tdt volt, lezártam 50 körül, rá 10mp-re beesett :)
mivel tdt volt, lezártam 50 körül, rá 10mp-re beesett :)
jó volna lerakni 6k alá még ma, ha már beshortoltam :)
Azta. Küzdök itt az influenzával, ez meg szépen gyarapszik. Hmmm. Megtartom. Tavaly is az első 4 hónapban dőlt a lé.
Ráfér a bétre egy kis "fejlesztés". De a legnagyobb fejlesztés az ha pörög a magyar gazdaság. Annál nagyobb tőzsdefejlesztést még találtak fel, ugyan elég ortodox módszer, de még mindig működött mindenhol . :)
Ott voltak a nyugdíjpénztárak, folyamatosan növekvő vagyonnal. Volt náluk magyar részvény gazdagon.
Jön egy ilyen ötlet önkénteseket kötelezni nem tudom mennyire komoly ez, de nemrég adott el az állam egy rakás otp -t. Ez hogyan van összhangban ezzel pl?
Ez ám a kapitalizmus "kötelezni". Bár az ilyenből nem sok jó szokott születni, lásd taxi vs. über.
A sok broki közül egy ge.ci sem volt aki ezt beírja valamelyik fórumba munkaidő alatt. Rohadjon meg mindegyik.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/magyar_embernek_magyar_reszvenyt.4.226329.html
Szerintem inkább az utolsó bekezdés miatt.
"Régóta közszájon forog a szereplők között"
A fa.szopó portfolio előbb is írhatta volna bas.zsza meg a k.urva annyát. Ennyit erről. Aki most vesz, az majd az önkéntes nyugdijpénztárakra fogja rásózni. Tőzsdézzék el a mi pénzünket.
már a felminősítést árazza a piac...
Úristen mindjárt nullában lesz az otp-m (bár most meg a Graphi esett ma)...
azért még egy felhuzásban biznék ma.
van itt egy 6327es kiutésű mizéria,a multkor meguszta 50ponton mult.
na azon nagyon meglepődnék,ha ez megmenekülne a következő 1-2 honapban.
Igen, sajnos nekem is ez a tapasztalatom. Ahogy a vak is mondta: Majd meglátjuk.
na mindenki longban van már?mert akkor esni fog:)
pozitív egészre :) eredményre általában adják otp-t
Azt csiripelik a verebek, hogy hozzák (hozták) a 2015-ös tervet. Ez szerintetek milyen árfolyamra lesz jó?
QUAESTOR sztorin tul vagy már?nem kovetem,hozzájutottál már a részvényekhez?
vagy már ki is szortad?