Ezek mind érdekesek, bar GM nekem mar csak szemelyes okbol sem. Facebookot is utalom, es tovabbra sem latom, mire fel van ilyen magasan arazva. De a tobbi jo
Ezek mind érdekesek, bar GM nekem mar csak szemelyes okbol sem. Facebookot is utalom, es tovabbra sem latom, mire fel van ilyen magasan arazva. De a tobbi jo
Elso blikkre nem ertem, gme miert esik es esett ennyit, nagyon jo lehetosegnek latom.
Mylant nem, komoly befektetesi fantaziat nem latok benne.
Staples, exxon, kors, autonation, yahoo, alcoa, stanley black, axa, commerzbank
Nekem ezeket nem stopltak meg ki
De tesla is erdekel
részemről: ford, gm, qualcomm, ea, apple, microsoft, disney, facebook, seadrill, nike éstb... lehet csemegézni :)
Van igeny vonalazgatasra? Ha igen, milyen reszvenyekre? Mikben gondolkodtok?
AEO, MBLY, CGNX, NXPI, SCTY elemzések az oldalon. a szöveg csak maszag, elég ha a chart vonalazásokat megnézitek.
hmm... a gépek kereskedése a technikai elemzéseket erősíteni fogja, vagy gyengíteni? elvileg a gépeket is a technika szabályaira tanították be, több gép pedig több embert reprezentál és ezáltal elvileg erősebben érvényesülnek a szabályok. vagy épp ellenkezőleg, kimerül belőle minden természetes emberi csordaszellem és mehet a levesbe a technikai elemzés?
ebböl pontosan lätszik, h. az idei mozgäs nem természetes és nem is lesz ebben a formäban tartos:
Nem tudom mert magam is bizonytalan vagyok: par rv-em likvidaltam, de vettem helyettuk 2x annyi Dax longot. Ha ma reggelre Ázsia bekrepal, nagy bajban leszek
bakker ma is vérfürdő van. a twx vételem se nagyon bírta tartani magát :( eladjam?
Igen, fordban van ráció, én is nézem egy ideje, csak ha bele is kerülök, eddig mindig kivert egy profitvédö
köszi! :)
rbbj: ha majd lesz időd, majd a fordra ránézel, hogy funda alapján meg az idei oszti politika alapján kecsegtető-e? :)
msft, lci, save elemzések az új lerakatban :P
nem volt sok idő a magyarázatra, de a képek magukért beszélnek.
üdv!