Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#761157 Sumér harcos Előzmény: #759491

helyes,én még ettől is szigorubb lettem volna.

"Az MLSZ a következő szezontól tovább szigorít a fiatalok szerepeltetésén a másodosztályban és az NB I-ben is, így jövőre az élvonalbeli kluboknak legalább két fiatalt kell majd szerepeltetniük egyszerre a pályán annak érdekében, hogy részesüljenek az ebből származó pénzekből. Változik a kupacsapatokra vonatkozó légiós-szabály is, a szövetség pedig továbbá azt is bejelentette, hogy megtalálták a magyar válogatott franciaországi bázisát a nyári Európa-bajnokságra."

http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/206752

Re: csihi-puhi

#760566 matgab Előzmény: #760557

Ben Hatira már múltkor is problémás volt. Ő volt aki ha jól emlékszem nem ért vissza vmi válogatott meccséről egy fontos időpontban.

csihi-puhi

#760557 TrendMan

Pofozkodás volt a Hertha buszon a Bréma meccsről hazamenet.

1 játékos - Ben-Hatirát kitették a csapatból (átigazolt gyorsan a Frankfurtba) és Regasel is távozott.

Lehet, hogy a hétvégi meccsen meg lehet fogadni a Dortundot tutira?

Re: Tippjáték???Tippjáték!!!!!!!!!!!

#760507 banyaiz Előzmény: #760240

Világ legnagyobb sportolója mindörökké. :) 20,47-nél az a fekete ahogy benyesi középre és ahogy beáll a pirosra. Utána ahogy végigjátssza azt a framet, szám tátva marad. Kár, hogy már közeledik a pályafutás végéhez egyre jobb.

http://www.youtube.com/watch?v=GMKerrXVCXU

#760240 TrendMan Előzmény: #760220

Igen, de ez egy sikamlós terep.

Itt van pl. az Augsburg, tavaly jók voltak, most meg a nemzetközi kupaporondon szerepelnek.

A bajnokságra alig marad energiájuk, kettős terheléshez jóval hosszabb kispad kell és persze tapasztalat.

#760223 banyaiz Előzmény: #760217

Nagy harc lesz a 3-4 helyért Bayern, Dortmund első 2 helyen nem biztos ebben a sorrendben de vszínű.

Szerintem Hertha éppen le fog csúszni a Bl helyekről 3-4 helyről . Mönchengladbach, Schalke , Leverkusen 3-asból legalább kettő megelőzi a végére .

#760220 Turkoglu Előzmény: #760217

Szerintem az a céljuk most már ,hogy legalább egy nemzetközi kupás helyet elcsípjenek ha nem is BL-t...

Az még reális lehet, kiesni már akkor sem fognak ha a tavasszal egy meccset sem nyernek...

Tippjáték???Tippjáték!!!!!!!!!!!

#760217 TrendMan

Hanyadik lesz a Hertha a Bundesliga idény végén?

Az én tippem 6!

Re: nézd csak a kis katalizátor!

#760212 banyaiz Előzmény: #760065

Innen visszaesnének a középmezőnybe az is egyfajta csalódás lenne. Jó magasra tették a lécet őszi produkcióval. Olyan szempontból nehéz szitu mit kommunikáljon most. Hallottam tőle nemrég cél a bennmaradás ez is furcsán hangzik 3. helyen ennyi meccs után.

#760206 banyaiz Előzmény: #760065

Azért sztárolják ennyire mert szezon előtt Hertha tuti kieső Dárdai az első edző akit leváltanak, gyenge keret ilyen cikkek.

Aztán 3. helyen félidőben. :) Gondolom németek felkapták a fejüket ki ez a jóember.

#760204 banyaiz Előzmény: #760062

Fogtam a fejem . Első félidőt néztem Hertha ment 2 góllal. Mondom ez innen sima, Kleinheisler se játszik, nem nézem 2. félidőt. Erre be is cserélték 3:3 is lett. :)

Kíváncsi lettem volna milyen az első meccsen.

#760190 TrendMan Előzmény: #760069

A Kicker aktuális cimlapján Dárdai:

http://fanshop.kicker.de/kicker-sortiment/einzelhefte/kicker-ausgabe-010-2016-vom-01-02-2016.html

Senki nem jut fel a hegycsúcsra, ha közben nem szel át néhány völgyet.

A Bréma meccs utáni sajtótájékoztatón Dárdainak szinte mentegetőznie kellett, hogy annak idején kapitányként miért nem állitotta be Kleinheislert:-()

https://www.youtube.com/watch?v=noh5Im-7WRk

#760069 TrendMan Előzmény: #760065

Nehéz, mert nem ő sztárolja magát, hanem a körülmények.

Szerintem a visszaesés igyis-úgyis jönni fog, teher alatt nő a pálma.

Erre az évre a 6-8 hely között végezni teljesen oké lesz nekik.

#760065 matgab Előzmény: #760062

én féltem Dárdait, túl sokat szerepel, a régi szerénysége eltűnőben van.

Túl nagy a show körülötte, szerintem a tavasz nem lesz olyan ütős neki, mint az ősz, de végülis a bentmaradás volt a cél, az meg nem lesz veszélyben.

nézd csak a kis katalizátor!

#760062 TrendMan

Bremen - Hertha BSC 3:3

Úgy nézett ki sima Hertha győzelem lesz, mentek 2:0-ra a 62. percben.

Aztán Kleinheisler beállt a 63. percben és a 70 percben már 2:2

Egyetlen gólban sem volt érintett, még az átadásoknál sem olvasható a neve.

De valamilyen rejtélyes módon mégis megtáltosodtak, a vége 3:3.

Re: nincs cím

#759495 Turkoglu Előzmény: #759494

Nem vagyok én a fiatalok ellen, mint ahogy a Nagy Ádám is bejött persze... csak azt mondom egy válogatottba (foci) azért nagyon fiatalokból 1-2-3 ember max ami elfér... Kézilabdánál is elfért volna 1-2, csak az 5-6 már túl sok...