Szevasz.
Gratula a nyerőhöz neked is.
5770 -en vetted és napi maxon ment el szinte...szép nyereség. :-)
Szevasz.
Gratula a nyerőhöz neked is.
5770 -en vetted és napi maxon ment el szinte...szép nyereség. :-)
Lehet, hogy shortos volt:-)
Én még várok az eladással, még bírom idegekkel. 5898-on és 5740-en és 5719-en vásároltam.
Szerintem most egy kis esés jön (pár nap), de utána megy tovább és inkább 6298-on és 6498-on állok be eladásra.
Majd meglátjuk.
csak 100 milliót pörget a tőzsdén, naná, hogy nem pazarol majd real time-ra! :-)
Havi 900 ft-ot sajnálsz? Az hány kávé a Starbucks-ban? :-))
Valami nagy fa.s.szopó jól bevásárolt záŕóban a béten. Remélem úgy jár mint Nyilasi (nem a Tibi)
Kérem, valaki írjon majd egy zárót, ha meglesz, mert én azt csak késleltetve látom a szarrágó üzemmódom miatt. Kösz!
Grat!
Nekem most ment el a felepakk 6071-ért, tovább már nem bírtam húzni-vonni. :-) Beker ~5770 volt.
Marha szűk stoppal beraktam a felére eladást. ha tudom, még feljebb húzom. Ha még húzzák zárásig, hát legyen rajta még pár forint...
Grat!
Én most készülök eladni egy részét, mindent nem akarok továbbvinni.
Lassan kúszik felfelé a kis g.enyó. A forgalom biztatóan kicsi. Az auto zárásoknál kiderül, shortolják vagy longolják a napizók.
nemtom,majd kiderül.
első adagnak jo lesz,hogy a végén ezt dobjam nullában,mint lefelé a 6050es long:)
na én ma lezártam a 700alattiakat,700asakat,750eseket,800asokat,900asokat.
volt certi is.
maradt még egy adag 6050 környékéről,ezt hagytam,ha mennénk,de igazábol ha 5500on zárom bukoban már az sem érdekel.
1adag short nyilt,szinte napi csucson.
a számlámon vagy 10percig nem tudtam eladni,már majdnem földhöz vágtam a gépet,nem engedte a rendszer,venni igen.
de végül megoldodott magától.