Valami nagy fa.s.szopó jól bevásárolt záŕóban a béten. Remélem úgy jár mint Nyilasi (nem a Tibi)
Valami nagy fa.s.szopó jól bevásárolt záŕóban a béten. Remélem úgy jár mint Nyilasi (nem a Tibi)
Kérem, valaki írjon majd egy zárót, ha meglesz, mert én azt csak késleltetve látom a szarrágó üzemmódom miatt. Kösz!
Grat!
Nekem most ment el a felepakk 6071-ért, tovább már nem bírtam húzni-vonni. :-) Beker ~5770 volt.
Marha szűk stoppal beraktam a felére eladást. ha tudom, még feljebb húzom. Ha még húzzák zárásig, hát legyen rajta még pár forint...
Grat!
Én most készülök eladni egy részét, mindent nem akarok továbbvinni.
Lassan kúszik felfelé a kis g.enyó. A forgalom biztatóan kicsi. Az auto zárásoknál kiderül, shortolják vagy longolják a napizók.
nemtom,majd kiderül.
első adagnak jo lesz,hogy a végén ezt dobjam nullában,mint lefelé a 6050es long:)
na én ma lezártam a 700alattiakat,700asakat,750eseket,800asokat,900asokat.
volt certi is.
maradt még egy adag 6050 környékéről,ezt hagytam,ha mennénk,de igazábol ha 5500on zárom bukoban már az sem érdekel.
1adag short nyilt,szinte napi csucson.
a számlámon vagy 10percig nem tudtam eladni,már majdnem földhöz vágtam a gépet,nem engedte a rendszer,venni igen.
de végül megoldodott magától.
Nincs bent stop. Minek? Felesleges. Ez otp. Csak felfelé tud menni.
:-D
Ha esetleg lekonyul a hangulat, akkor átgondolom a stopokat.
MKB-BB eladás részletei vsz nagyobb belföldi hatások mint esetleges adóemelés veszélye.
Az még a forradalom őrjöngő fázisában volt napirenden, most a romokon való építkezés fázisa lenne. Ez nehezebb ügy.
Kicsit gyanús már, hogy mindenhol és szinte mindenki a csodálatos magyarországról beszél. Ha túl jól megy az otpnek és a ricsinek, úgy is kapnak valami újabb adót. Tavaly év elején kellett volna ilyeneket írni, és nem kussolni, meg szidni a kormányt.
Majd a gyors jelentések fognak mutatni érdekes dolgokat, főleg ricsinél. A bevétel legalább 20 %-a rubel elszámolású, Cariprazin miatt pedig tudomásom szerint nem volt mérföldkő kifizetés Q4-ben. Otp gyj meg olyan lesz, amilyet akarnak.
:) hol a stoppod? :)
Nagyon jó, nem is számítottam ilyenre. Ha most marad 5900-6000 között, akkor megint hirtelen, váratlanul fog kirobbanni.
Szvsz... :-)
Persze az se baj, ha folyamatosan sunnyog felfelé, nekem tök mindegy...